(...) De laatste weken lijkt het ook wel of we een klein beetje uit elkaar gegro...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

17-08-2006, 00:00

Vraag

Ik ben 21 jaar en heb nu bijna een jaar verkering met mijn vriendin (19). Sinds een paar dagen lijkt het wel of al mijn gevoelens voor haar opeens helemaal weg zijn. Iets wat ik nog niet eerder heb gehad. De laatste weken lijkt het ook wel of we een klein beetje uit elkaar gegroeid zijn. Ook het feit dat ze depressief is en niet zo sterk in haar schoenen staat doet er geen goed aan. Ik vind het moeilijk om voor haar te kiezen, ik ben bang dat ik niet gelukkig kan worden. Dat een toekomst met haar heel zwaar zal worden. Ik heb er met haar over gepraat en we hebben besloten het wat rustiger aan te doen zodat ik alles eens op een rijtje kan zetten. Ik heb het er erg moeilijk mee. Kunt u mij hierbij helpen en adviezen geven om hier het beste mee om te gaan en om een keuze te maken?


Antwoord

Het is in ieder geval verstandig de verkering niet meteen uit te maken, maar het inderdaad wat rustiger aan te doen, zodat jullie allebei over de situatie kunnen nadenken. Bovendien gaat het in iedere verkering wel eens wat minder. Dat hoort er ook bij. Spreek je zorgen naar elkaar toe wel uit. Als je vriendin inderdaad veel last heeft van depressieve gevoelens, zal het zeker niet makkelijk worden in je leven. Ze wordt toch wel behandeld voor haar depressies, hoop ik. Bespreek dit eerlijk met elkaar.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Beste ds. Van den Brink. Ik heb een vraag over datgene wat u antwoordt op de vragensteller van het onderwerp “Wedergeboorte geen wonder (2)”. U stelt daarin dat als iemand wedergeboren is hij ook au...
Geen reacties
17-08-2022
Waarom is volgens Leviticus 12:4-5 een vrouw na de geboorte van een meisje dubbel zo lang onrein als na de geboorte van een jongen?
9 reacties
17-08-2021
Hoe leg je een kind van vier eenvoudig en eerlijk uit waar de hel is?
1 reactie
17-08-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering