Diverse popgroepen

B. Noteboom / geen reacties

19-09-2005, 00:00

Vraag

Ik heb een discussie met mijn zoon en dochter over de popgroepen Ramstein, The Rasmus, Within Temptation en Jan Smit. Volgens mij zijn ze verre van verantwoord. Kunt u hen en mij uitleggen wat er precies mis mee is?

ADVERTORIAL

Geef om leven, kies Care4Life

Care4Life is een nieuwe christelijke zorgverzekering, voor mensen die bewuste en principiële keuzes willen maken.

Lees verder...

Geef om leven, kies Care4Life

Antwoord

Beste Vader of Moeder...
 
Hierbij beschrijf ik enkele feiten van en rond de genoemde artiest:
 
Rammstein bezingt zichzelf als een engel. Ook heeft hij enkele albums hierover uitgegeven. Ook zijn er albums uitgegeven met ontblote vrouwen op de voorkant; zelfs een album met een doodshoofd. Verder worden er liederen gezongen over moord en doodslag. Dood aan Amerika (voor de duidelijkheid: Rammstein is een Duitser). Verder treedt hij op bij diverse satanische houseparty‘s (hun Nederlandse website wordt zelfs door Solcon geblokkeerd...).

The Rasmus zingt op 1 CD over: de engel van de satan; schieten; de nacht na de nacht; Laat ze niet gaan... Een clip beeldt één en al duisternis uit; ook hier komen vrouwen op een verkeerde manier in beeld!

Within Temptation: Het logo bevat een plaat v/d duivel. Verzoeking is ook de naam van de band. De band heeft onlangs de World Music Award gewonnen. Dit betekent dat het de bestverkopende Nederlandse band ter wereld is.
 
Jan Smit: Dit is nog een jonge jongen. Een hele andere stijl van muziek als voorgaande artiesten. Hij zingt vanaf heel vroeg diverse liedjes. Tegenwoordig gaan ze veel over vrouwen, liefde e.d. Een kleine Borsato, alleen kwalitatief minder. Jan is héél erg populair onder de jeugd, gehandicapten e.d. Inmiddels treed Jan ook op locaties op waar je als Christen niet kan en mag komen.
 
Dit zijn feiten; die hopelijk voor zichzelf spreken. Veel wijsheid hiermee toegewenst!
 
Met vriendelijke groet,
Bert Noteboom jr.

B. Noteboom

B. Noteboom

 • Geboortedatum:
  10-02-1984
 • Kerkelijke gezindte:
  Divers
 • Woon/standplaats:
  Almere
 • Status:
  Inactief
 • Bijzonderheden:
  * Jeugdevangelist in Almere
  * Lid van Chr. Gem. 'De Wegwijzer'
  * Koordirigent / liedschrijver

Tags in dit artikel:

popmuziek
geen reacties

Terug in de tijd

Kan een baby van elf weken dingen/zaken in huis zien die een ander niet ziet? Kan het ook zijn dat je baby hierdoor heel...
5 reacties
19-09-2011
Er waren pas in de kerk (CGK) mannen die niet aan het avondmaal gaan verkiesbaar voor ouderling. Er waren veel blanco st...
geen reacties
19-09-2022
Mijn zus zat zondag in de kerk (Ger. Gem.) en er werd avondmaal gevierd. Nu is mijn zus erg met het geloof bezig en in d...
geen reacties
19-09-2004
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering