Klachten na activiteit

M. M. Methorst / Geen reacties

24-07-2023, 07:59

Vraag

Ik ben een vrouw en moeder van 34. Vaak als ik iets gedaan heb, zoals een activiteit in huis, dan moet ik daarna een tijd uitrusten. Ik heb ook last van mijn bekken, heupen, rug en knieën. De laatste tijd vraag ik me af of dit normaal is. Iedereen heeft tenslotte wel iets en daarnaast ben ik zelden ziek.


Antwoord

Beste vraagsteller,

Op afstand is het lastig om te zeggen of dit inderdaad normaal is of dat er toch wat achter zit. Soms kan een fysiotherapie-behandeling nodig zijn om de rug/bekken sterker te maken om ook de andere klachten te laten verdwijnen. Als dit al langere tijd klachten zijn, zou ik eens een afspraak maken met de huisarts om dit te bespreken en advies te vragen.

Met vriendelijke groet,
Martijn Methorst

Dit artikel is beantwoord door

M. M. Methorst

  • Status:
    Actief
50 artikelen
M. M. Methorst

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik heb een vraag over de relatie tussen het Oude en het Nieuwe Testament. Waaraan kun je het beste zien dat het Oude en het Nieuwe Testament een eenheid vormen?
2 reacties
22-07-2013
De laatste tijd gebeuren er vreselijke dingen. Onlangs ook nog. Een vliegtuig gecrasht boven Oekraine. En ook nog diverse oorlogen en geschillen. Soms word ik er huiverig van. En bang dat mij misschie...
Geen reacties
22-07-2014
Ik heb nu een tijdje verkering met een hele lieve meid. Ze is zorgzaam, slim en weet van aanpakken! Deze positieve eigenschappen zorgen ervoor dat zij zeker overkomt en exact weet wat ze wil. Alleen, ...
Geen reacties
22-07-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering