Adblocker diefstal

Redactie Refoweb / Geen reacties

24-03-2022, 08:06

Vraag

Ik gebruik vaak een adblocker, dit is een applicatie waarmee je alle websites kan bekijken zonder dat je advertenties/pop-ups krijgt. Ik vraag me nu af, is dit stelen?


Antwoord

Nee, dat is volgens de wet geen diefstal.

Op Refoweb.nl maken gelukkig niet al teveel bezoekers gebruik van deze bannerblokkade. Van de opbrengsten van de advertenties betalen we namelijk onze rekeningen en kunnen we al 20 jaar een volledig gratis site aanbieden. Voor hen die zich echt storen aan de advertenties en ons toch willen steunen, is er een bannervrij abonnement.

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2359 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

SM

Ik zit met een heel lastig probleem. Ik word opgewonden van mannen in pak die heel dominant tegen me doen of me zelfs slaan. Ik vind dit heel raar en heb geen idee waar het vandaan komt, die gevoelens...
Geen reacties
23-03-2017
Uit alle geslachten en volken haalt God Zijn gemeente. Maar hoe moet je dat zien met bijvoorbeeld de Roomse Kerk? Komen ze ook daaruit?
Geen reacties
23-03-2007
Helaas heb ik in december een miskraam gehad. Nu, ruim drie maanden later, kan ik er een beetje mee omgaan. Hoewel ik nog maar acht weken zwanger was (en het 'kindje' al eerder 'overleden' was), heb i...
3 reacties
23-03-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering