Haar verven

Redactie Refoweb / Geen reacties

18-05-2020, 13:46

Vraag

Regelmatig komt bij mij het verlangen op om mijn haar te verven. Het lijkt mij mooi voor mezelf. Ik ben overigens wel tevreden met mijn huidige haarkleur. Hoe moet ik in dit verband de teksten lezen als het gaat over eenvoudigheid en matigheid in vlechtingen des haars enz.? Ik vind het ook wel lastig om als belijdend lid in mijn gemeente mijn haar te verven, omdat het mogelijk als ‘werelds’ wordt gezien. Maar dit wil ik niet uitstralen.

Wat betreft de gemeente, in hoeverre kan ik dan mezelf blijven door zelf keuzes te maken en in hoeverre moet ik mij door andermans oordeel laten leiden?


Antwoord

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2359 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik worstel de laatste maanden met een lastig issue in mijn leven. Ik heb al ruim 1,5 jaar een relatie met een hele mooie lieve meid. Ik zag/zie haar als de vrouw van m’n dromen omdat het echt een goed...
2 reacties
18-05-2022
Ik heb het de vorige keer niet aangegeven, maar ik ben wel benieuwd naar de mening/adviezen van Marijke Rots op deze vraag.
Geen reacties
18-05-2009
Geachte ds. G. A. van den Brink. In een YouTube-interview met u gaf u aan dat u “wereld” in Joh. 3:16 uitlegt als “uitverkorenen.” Ik ben er van geschokken. Als deze tekst “uitverkorenen” betek...
Geen reacties
18-05-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering