Hypnotherapie (2)

drs. A. Meijer / Geen reacties

17-10-2019, 12:45

Vraag

Hartelijk dank voor het gegeven antwoord over hypnotherapie, drs. Meijer. Aanvullende informatie. Ik heb zeven maanden een behandeling gehad bij de GGZ (cognitieve gedragstherapie). Daarna heb ik nog een therapie gehad van vier maanden bij een psychologe (ondersteuning praktijk huisarts), ook cognitieve gedragstherapie. Zij hebben echter niets kunnen doen aan mijn verschijnselen van conversie, zoals totale verlammingsgevoelens, het wegvallen van het spraakvermogen en het ja-knikken van mijn hoofd. HSK, gespecialiseerd in conversietherapie, is nog de enige mogelijkheid. Hypnotherapie is het enige wat nog eventueel zou kunnen helpen.


Antwoord

Allereerst graag beantwoord, het dwingt mij ook weer eens om hierop te bezinnen. Jij bedankt voor de aanvullende informatie. 

Als er ingeschat wordt dat hypnotherapie het enige is wat nog kan werken dan zou ik als ik jou was eerst kennismaken en jouw (kritische) vragen voorleggen aan de therapeut. 

Sterkte en vriendelijke groet,
Drs. A. Meijer

Lees meer artikelen over:

hypnose
Dit artikel is beantwoord door

drs. A. Meijer

  • Geboortedatum:
    14-12-1978
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Ouderkerk aan de Amstel
  • Status:
    Actief
282 artikelen
drs. A. Meijer

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Graag zou ik wel willen weten hoe christenen verklaren hoe het heelal ontstaan is.
Geen reacties
17-10-2005
Ik ben 28 jaar en heb een serieuze verkering. Mijn vriend zegt regelmatig dat hij van mij houdt. Ik durf dat niet zo goed te zeggen. Er zijn al veel vragen over gesteld maar toch hoop ik dat ik een he...
Geen reacties
17-10-2009
Ik maak me grote zorgen over de opmars van de islam in Nederland en vrijwel overal in Europa. Het politieke beleid dat gevoerd wordt lijkt helemaal geen tegenwicht te bieden tegen deze opmars, in tege...
Geen reacties
17-10-2006
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering