Steek

drs. N. Wolswinkel / 2 reacties

22-08-2019, 10:16

Vraag

Af en toe heb ik een soort steek vanuit m'n nek mijn hoofd in. Soms komt het ook voor dat het in mijn hoofd plaats vindt. Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven, maar denk dat het het beste omschreven wordt als een warm/brandend gevoel. Kan iemand mij vertellen wat het kan zijn?

Antwoord

Dit is een goede vraag om op het spreekuur aan de huisarts te stellen. Om antwoord te geven wil een arts meer vragen en onderzoeken.

Drs. N. Wolswinkel

drs. N. Wolswinkel

drs. N. Wolswinkel

 • Geboortedatum:
  02-02-1957
 • Kerkelijke gezindte:
  PKN (Hervormd)
 • Woon/standplaats:
  Veenendaal
 • Status:
  Actief
 • Bijzonderheden:

  Huisarts

2 reacties
Dieudonne
27-08-2019 / 17:47
Ha vriend(in)

Ik ken het probleem. Ik heb er ook een tijd last van gehad. Het lijkt inderdaad op een verkramping van een helft van het hoofd bij het draaien van het hoofd naar een bepaalde richting. Ik had er vaak last van op de meest vervelende momenten. Denk dan bijvoorbeeld aan de tien meter hoge duikplank in het zwembad. Bij mij was er een constante hoge spierspanning in mijn linkerarm en trapezium, waardoor die overontwikkelde. Dat vonden bepaalde zenuwen in mijn nek die daar last van hadden niet leuk, die dan soms onverwachts een gigantische verlammende kramp mijn hersenpan in schoten. Dat ging gepaard met een geconcentreerde kriebel op m'n hoofd huid. Mijn tips aan jou zijn: bezoek eens een osteopaat om naar je wervelkolom te kijken en eventueel te corrigeren. Bij mij heeft de bokssport ook veel goeds gedaan. Ik kan mij zo indenken dat je vaak hoofdpijn hebt. Dat had ik namelijk ook bijna dagelijks. Werk ook aan je stresslevel. Het is niets ernstigs. Geen tia of iets dergelijks. Daar was ik zelf altijd bang voor. Ik hoop dat je eraf komt, want het is geen prettig gevoel.

Groetenis,

Een 23 jarige lotgenoot
PaulP
28-08-2019 / 20:28
Ga gewoon eerst naar de huisarts en luister niet naar deze 23 jarige. Wat de een heeft kan bij jou iets heel anders zijn. De huisarts is de aangewezen persoon om je verder te helpen.

Terug in de tijd

Zijn er ethische bezwaren tegen het gebruik van een condoom binnen het huwelijk?
geen reacties
22-08-2007
Ik kom uit een gezin van elf kinderen. Er zijn al tien kinderen getrouwd het huis uit en één gezinslid woont nog thuis. ...
5 reacties
22-08-2013
Ik heb sinds drie weken een vriend. Alleen hij gaat niet naar de kerk, maar hij leest thuis. Hij is Paauwiaan. Maar is d...
geen reacties
22-08-2005
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering