Utopia

Redactie Refoweb / Geen reacties

18-12-2018, 07:59

Vraag

Waarom maakt Utopia publiciteit met de zin: geen wetten en geen regels? Terwijl er wel degelijk wetten en regels zijn waar de inwoners zich aan moeten houden (Nederlandse grondwet).


Antwoord

We hebben geen panellid die betrokken is of zich betrokken voelt bij dit tv-programma en daar meer helderheid over kan geven. Je zult dat zelf moeten navragen bij de programmamakers. Inderdaad gelden ook bij Utopia de Nederlandse wetten en regels. Vermoedelijk bedoelt het programma te zeggen: geen normen en geen waarden. Dat zal beter bij de omschrijving passen.

Tags in dit artikel:

tv
Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2356 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik hoorde pas dat je als christen het lied "lang zullen ze leven in de gloria" niet mag zingen. Is dit zo en waarom niet?
Geen reacties
17-12-2008
Ik weet niet zeker of ik God wel ECHT wil dienen en wil liefhebben. En als ik het wil, dan is dit volgens mij een willen met mijn verstand. Overal lees ik in de Bijbel dat God mijn hart vraagt, waar a...
4 reacties
17-12-2009
Ik heb een vraag voor de heer Slurink. U hebt zich meerdere malen kritisch uitgelaten over hedendaagse christelijke muziek en dan vooral m.b.t. de inhoud. De volgende vraag kwam bij mij boven: Hoe kan...
4 reacties
17-12-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering