Traagheid en dromerigheid bij autorijden

drs. P. C. Hildering / Geen reacties

01-01-2018, 08:04

Vraag

Ik ben een jonge moeder en heb een probleem. Sinds een aantal jaar, eigenlijk sinds ik moeder ben, merk ik dat ik erg traag ben in mijn reageren als ik auto rij. Ik ben dromerig en afwezig en het lijkt wel of ik in een roes zit als ik rij. Mijn reactievermogen is traag. In het dagelijkse leven heb ik hier verder geen last van en sta niet bekend als een traag persoon. Ik heb tot nu toe geen ongelukken gehad en ook geen kleine aanrijdingen. Ik slik geen medicijnen, rook niet. Wat kan de oorzaak zijn van mijn traagheid en dromerigheid? Het is een serieus probleem, ik vind het namelijk gevaarlijk worden.


Antwoord

Uitgaande van wat je schrijft is er sprake van een situatie na een zwangerschap en bevalling. Het is voor jou ook een nieuw probleem, lees ik. Nu is het zo dat in de periode, we nemen meest een jaar, na een bevalling er een ontregeling kan ontstaan van de schildklierfunctie en er kunnen tekorten tot uiting komen van bijvoorbeeld vitamine B12. Het eerste en beste wat ik je kan raden is om dat, middels bloedonderzoek, te laten testen.

Drs. P. C. Hildering

Dit artikel is beantwoord door

drs. P. C. Hildering

  • Geboortedatum:
    24-04-1953
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Inactief
158 artikelen
drs. P. C. Hildering

Bijzonderheden:

Dokter Hildering is op 15 januari 2021 overleden.


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Kerst. De dominee preekte over Lukas 2:6-7. Kerst, een werk van de drie-enige God. Een heel mooie en rijke preek; tot het derde punt. Toen ging alles omver! Alleen troost voor mensen die zondag 1 tot ...
Geen reacties
30-12-2006
In Markus 10:17 zegt de rijke jongeling “Goede meester”, waarop Jezus vraagt: “Waarom noemt u mij goed? Niemand is goed dan God alleen.” Ik snap dat niet, waarom ontkent Jezus dat Hij goed is?
1 reactie
30-12-2016
Aan ds. Heikamp. We weten dat de verschillen in uw kerkverband groot zijn. Helaas zien we de laatste tijd dat zelfs in behoudende gemeenten (ook in uw woonplaats) predikanten mogen komen waar we grote...
19 reacties
30-12-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering