Vlekken op mijn bovenbeen

drs. A.J. van den Noort / Geen reacties

01-11-2017, 08:04

Vraag

De laatste tijd heb ik last van blauw/paarse vlekken op mijn bovenbeen. Dit ontstaat vaak tijdens en na een (warme) douche. Ook heb ik vochtbulten op mijn pezen in mijn bovenbeen. Ik heb het idee dat dit ontstaan is na mijn operatie aan mijn gescheurde kruisband. Weten jullie wat dit zou kunnen zijn?


Antwoord

Beste vragensteller,

Het is heel lastig voor mij om hier een antwoord op te geven, aangezien ik niet weet hoe oud je bent, welke ziektes je hebt (doorgemaakt), of je medicatie gebruikt, hoe zwaar je bent etc. Ook heb ik geen foto's gezien van de plekken op je huid.

Ik zou je willen adviseren om met een smartphone goed belichte foto's te maken en hiermee naar je eigen huisarts te gaan, zodat deze met jou kan bepalen wat de beste behandeling is.

Drs. A. J. van den Noort

Dit artikel is beantwoord door

drs. A.J. van den Noort

  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Kampen
  • Status:
    Inactief
42 artikelen
drs. A.J. van den Noort

Bijzonderheden:
Huisarts

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Misschien een vreemde vraag. Hoe komt het dat de mensen vroeger niet zo knap waren en dikwijls grote oren hadden? Nu zijn de jongeren veel knapper en zijn ook veel fijner gebouwd. Weet u hier een antw...
Geen reacties
31-10-2003
Een vriendin heeft mij uitgenodigd voor haar huwelijk. Zij gaat hertrouwen na een scheiding die (in mijn ogen) niet op bijbelse gronden was (er was geen sprake van overspel). Persoonlijk denk ik dat i...
Geen reacties
31-10-2005
Mogen we eten met/omgaan met zondaars? David vond van niet (Ps. 1:1, Ps. 26:5). Jezus deed het wel: Matth. 5:39. Was het verkeerd van David om dit te zeggen?
Geen reacties
31-10-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering