Omgekeerde driehoek

Redactie Refoweb / Geen reacties

01-02-2017, 12:20

Vraag

Ik las het artikel hier op de site over verschillende symbolen. Nu las ik over het omgekeerde driehoek dat dit verkeerd was, maar de Driestar Hogeschool heeft dit toch ook in het logo? Of zie ik dit verkeerd?


Antwoord

Een artikel over een foute, omgekeerde driehoek vinden we niet terug helaas. Misschien kun je dit mailen naar info@refoweb.nl.

Je laatste vraag kunnen we in ieder geval bevestigend beantwoorden: je ziet het verkeerd. Op de site van de Driestar is te lezen:
The Logo of the school is a three (Dutch= drie) pointed star. This represents the fact that the school would like to be in the middle of family, church and society.

Laat je ook geen angst aanjagen door anderen of door wat je niet begrijpt. De Bijbel zegt niet alleen dat we waakzaam moeten zijn, maar ook nuchter (1 Petrus 5).

 

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2359 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Op trouwkaarten staat vaak aangegeven dat de dienst geleid zal worden door de weleerwaarde ds. ... Waarom weleerwaarde? Alleen God is alle eer waardig en dat wordt ook verkondigd door die dominees! He...
4 reacties
01-02-2010
Geachte heer/mevrouw. Ook ik lees inmiddels de HSV en ik ben er ontzettend blij mee! Het enige wat voor mij op het moment niet duidelijk is, is het verschil in poëzie en proza. De Psalmen en het Hoogl...
Geen reacties
01-02-2011
Ik zal gelijk mijn vraag formuleren en daarna toelichten: waarom zei Jezus de ene keer “uw zonden zijn u vergeven” en later “Vader, vergeef het hun want zij weten niet wat zij doen”? De kern van mijn ...
Geen reacties
01-02-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering