Maagperforatie

Redactie Refoweb / Geen reacties

11-08-2015, 08:04

Vraag

Mijn man heeft een maagperforatie gehad die volgens de arts uit zichzelf moet genezen. Klopt dat? Het lichaam zou, wat uit z’n maag gelopen is, vanzelf opruimen. En nu na een paar weken is er een abces in zijn buik. Hij heeft nu een drain om het vuil weg te laten lopen. Kan er dan ook niet beter een buikspoeling plaats vinden? Hij krijgt wel antibiotica, maar dat kreeg hij na de perforatie ook en nu toch dit... Ik ben bang dat als er geen buikspoeling plaats vindt, we over een paar weken weer een probleem hebben.


Antwoord

Na kort consult met onze artsen, komen we tot de conclusie dat het onmogelijk is om u hierin te adviseren. Refoweb werkt niet met specialisten (op dit terrein) maar met huisartsen. Zij kennen in de eerste plaats de betreffende situatie niet. Daarnaast: specialisten overleggen dit soort complexe situaties altijd in een team. “Wie zijn wij als huisarts op afstand om dan wat anders te adviseren?”

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2357 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Heeft je manier van leven als wedergeborene effect op de eeuwigheid? Dat God je bijvoorbeeld meer beloont in de hemel als je minder zonden hebt gedaan hier op aarde?
Geen reacties
10-08-2016
Aan ds. Van Rossem. Steeds begeer ik weer naar dat onderwijs vanuit de diepte van het hart. Wel kom ik er achter dat niet al mijn vragen vanuit de diepte, die niet te omschrijven zijn, beantwoord kunn...
2 reacties
10-08-2011
Ik heb enorme last van een schuldgevoel tegenover de Derde Wereld. Wij hier in Nederland hebben het zo goed. God heeft ons zo gezegend. In andere landen komen mensen om van de honger, oorlog, geweld, ...
3 reacties
10-08-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering