Vetrollerig

drs. A. Meijer / Geen reacties

26-02-2014, 08:13

Vraag

Om verschillende redenen heb ik (meisje, 18 jaar) een wat dikkere buik. Ten eerste omdat ik een holle rug heb staat mijn buik meer naar voren. Ten tweede heb ik een darmziekte, waardoor bij extra last mijn buik wat opzwelt. Ik ben niet zwaar, ik heb een normaal gewicht en normale lengte. Daarnaast heb ik een goed eetpatroon. Maar ik zou wel graag willen dat mijn buik iets platter was of in ieder geval niet zo vetrollerig. Hoe kan ik hier voor zorgen?


Antwoord

Beste vragenstelster,

Als je een normaal gewicht hebt en een normale middelomtrek dan denk ik dat je het best de buik- en rugspieren kunt trainen.

Vriendelijke groet,
A. Meijer

Tags in dit artikel:

buik
Dit artikel is beantwoord door

drs. A. Meijer

  • Geboortedatum:
    14-12-1978
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Ouderkerk aan de Amstel
  • Status:
    Actief
281 artikelen
drs. A. Meijer

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Mag je als christen meehelpen op je werk met het organiseren van een open dag die op zondag gehouden wordt, ook al ga je die dag zelf niet komen (dus alleen de voorbereiding)?
Geen reacties
26-02-2019
Ik werk met ongelovige cliënten namens een (christelijke) organisatie. Cliënten weten dat ik gelovig ben. Regelmatig gebeurt het dat een cliënt vragen stelt over het christelijk geloof. Ik ga er dan m...
2 reacties
26-02-2020
Ds. Van Mourik, bedankt voor de beantwoording van de vraag over de vervangingstheologie. Ik zie echter dat de vraag toelichting behoeft. Misschien dat u of iemand anders er dan een duidelijker antwoor...
1 reactie
26-02-2010
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering