Prekenweb voor Christelijk Gereformeerde Kerk

Ds. R. Kok / Geen reacties

09-07-2004, 00:00

Vraag

Op www.prekenweb.nl kun je preken horen van dominees uit de Gereformeerde Gemeenten. Is er ook zo'n site van de Christelijk Gereformeerde Kerk en zo niet, zou daar behoefte aan zijn?


Antwoord

Nee, zo’n site is er niet van de CGK. Blijkbaar is de behoefte nog niet zo groot. Er lijken mij trouwens niet alleen voordelen, maar ook nadelen aan te zitten. Voordeel: in buitenland een eigen kerkdienst kunnen volgen. Nadeel: shoppen.

Ds. R. Kok

Dit artikel is beantwoord door

Ds. R. Kok

  • Geboortedatum:
    06-11-1946
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Inactief
17 artikelen
Ds. R. Kok

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Sinds kort heb ik een nieuwe pil, een iets zwaardere dan voorheen, omdat ik telkens ongesteld werd. Als ik nu menstrueer, heb ik veel jeuk in en rondom mijn vagina. Kan dit met elkaar te maken hebben?
Geen reacties
09-07-2010
Aan iemand van de Gereformeerde Gemeente. De laatste tijd denk ik veel na over bekering. In de kerk, thuis en op school hoor je vaak dat bekering noodzakelijk is. Als je niet bekeerd wordt, kom je nam...
1 reactie
09-07-2012
Ik lees nogal eens in antwoorden op vragen waarin mensen worstelen met zaken zoals: “Ik heb geen zondekennis, ik vind geen aanvaarding van de straf op de zonden bij mezelf” dat er dan gezegd wordt dat...
1 reactie
09-07-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering