Floradix

drs. N. Wolswinkel / 1 reactie

20-06-2013, 08:42

Vraag

Ik gebruik i.v.m. een bewezen laag hb op advies van de huisarts een onderhoudsdosering floradix 1 keer daags 15 cc. Dit slik ik ongeveer een half uur voor de avondmaaltijd. I.v.m. een zwangerschapswens wil ik nu ook foliumzuur gaan slikken 0,4mg 1 keer daags. Geadviseerd word dit tussen de maaltijden in te nemen. Om de kans op vergeten zo klein mogelijk te maken wil ik dit tegelijkertijd met de floradix in nemen. Is het mogelijk om deze combinatie van middelen te slikken of is het beter om met de floradix te stoppen? En is het mogelijk om dit op hetzelfde tijdstip in te nemen, of is er dan sprake van een interactie?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Goede vraag, maar dan voor je apotheker, die weet daar het meeste van!

Drs. N. Wolswinkel

drs. N. Wolswinkel

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
  • Bijzonderheden:

    Huisarts

1 reactie
rian2
20-06-2013 / 09:40
Hallo,
Ben zelf zwanger van ons derde kindje en slik foliumzuur en floradix te gelijk in, ik merk geen klachten en mocht van de verloskundige beide slikken.

Terug in de tijd

Ik heb deze week een trouwerij en een kerkdienst in een gereformeerde kerk. Nu is mijn vraag: is daar het dragen van een hoed/petje dan ook verplicht?
28 reacties
20-06-2012
Ik heb een beetje last van mijn linker bal. Het is geen erge pijn, maar je voelt het soms wel. Volgens mij voel ik ook een heel klein bobbeltje. Is dit erg of onschuldig? Ik snap natuurlijk dat het mo...
Geen reacties
20-06-2011
Het lukt mij niet echt om er op internet achter te komen hoe Jordanië t.o.v. Israel staat. Kunt u mij hier antwoord op geven? Hoe zit het met de andere landen rond Israel? Welk land staat wel positief...
Geen reacties
20-06-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering