Gemene steek

drs. A. Meijer / 1 reactie

14-06-2013, 08:31

Vraag

Een paar dagen (1-3) voordat ik ongesteld moet worden krijg ik een gemene steek die vanaf mijn stuitje door heel mijn lichaam gaat. Op dat moment kan ik even geen adem halen, heb ik last van onbewuste spierspanningen en doet het echt zeer. Na een tijdje (10 min) ebt het gevoel weg. Ik weet dat die steek er weer aan zit te komen, maar wanneer precies weet ik natuurlijk niet, dus elke keer schrik ik er weer van. Ik ben 22 en heb op zich een redelijk regelmatige menstruatie. De eerste dag van mijn menstruatie heb ik last van heel veel bloedverlies en gaat mijn rug op slot zitten. Ik heb in het verleden eens een inwendig onderzoek gehad, maar alles was goed. Ik weet dat het niet mij eisprong kan zijn, maar wat is het dan wel?

Antwoord

Beste vragenstelster,

Ik weet eerlijk gezegd niet wat de oorzaak van jouw klachten is. Van de mij bekende diagnosen komt proctalgia fugax (anuskramp) nog het dichtst in de buurt. Bezoekje aan de huisarts?

Vriendelijke groet,
A. Meijer

drs. A. Meijer

drs. A. Meijer

 • Geboortedatum:
  14-12-1978
 • Kerkelijke gezindte:
  Christelijk Gereformeerd
 • Woon/standplaats:
  Ouderkerk aan de Amstel
 • Status:
  Actief

Tags in dit artikel:

menstruatiepijn
1 reactie
AHHK76
14-06-2013 / 12:20
Echt naar dat je dit hebt! Mogelijk zit er een verband tussen het op slot gaan van jouw rug en die steek. Misschien kan een osteopaat je helpen?! Sterkte en beterschap!

Terug in de tijd

Ik heb homofiele gevoelens, maar ik heb verkering met een meisje. Zij weet dit van mij. We houden veel van elkaar. Soms ...
geen reacties
14-06-2003
We zijn net getrouwd. We hebben nu een paar keer gemeenschap gehad. Klopt het dat als de man klaarkomt in de vrouw, het ...
geen reacties
14-06-2003
Is er voor verkering een speciale leeftijd ingesteld?
geen reacties
14-06-2003
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering