Volwassen en een natte droom

Redactie Refoweb / 2 reacties

08-03-2012, 13:06

Vraag

Ik heb gehoord dat mannen een natte droom kunnen krijgen. Is dit alleen in het begin van de pubertijd of ook later op volwassen leeftijd? Zo ja, wat is de oorzaak van het krijgen van een natte droom? En wat als je als volwassen man 's nachts nooit een natte droom heb? Maar wel regelmatig (eens in de week) een zaadlozing hebt, gewoon overdag ('s morgens). Kan dat geen kwaad dat je nooit 's nachts geen natte droom heb? Graag hoor ik hier uw visie op.


Antwoord

Zie voor alles over natte dromen en zaadlozingen het zoekprogramma in onze vragenrubriek. Zoekwoorden "natte droom" en "zaadlozing".

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2408 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
2 reacties
Daniel
08-03-2012 / 13:26
Mijn opa zei vroeger : "een kraan die nooit gebruikt wordt, gaat vanzef druppelen". Daar moesten wij erg om lachen, dan ging het over vlekken in de lakens en kleine potjes hebben grote oren.

Aan natte dromen kun je niets doen, in de REM slaap ga je in je dromen nog al heftig te keer en dan kan het gebeuren dat je spontaan een zaadlozing krijgt. En als je het geen natte dromen hebt is er ook niets mis.

Overdag (s'morgens) een zaadlozing krijgen kan ook geen kwaad, meestal komt dat door mastuberen, 'vanzelf' ligt niet zo voor de hand (wel in je hand).
henk13
09-03-2012 / 20:42
" nooit 's nachts geen natte droom heb ?" Dus elke nacht een natte droom en dan ook nog 's morgens een zaadlozing. Wat een verspilling ;-)

Terug in de tijd

Is er een (in)formeel overzicht beschikbaar van CGK-gemeenten (plaatsen of personen) of zij voor of tegen de vrouw in ‘t ambt zijn?
3 reacties
08-03-2024
Hoe moet je omgaan met het lezen van de Bijbel? Als ik bijvoorbeeld een Bijbeltekst lees waarin erg grote dingen over God staan, raak ik daardoor verwonderd, maar dit ligt toch ook aan de manier waaro...
Geen reacties
08-03-2010
Wat betekent Mattheus 18:18?
Geen reacties
08-03-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering