Volwassen en een natte droom

Redactie Refoweb / 2 reacties

08-03-2012, 13:06

Vraag

Ik heb gehoord dat mannen een natte droom kunnen krijgen. Is dit alleen in het begin van de pubertijd of ook later op volwassen leeftijd? Zo ja, wat is de oorzaak van het krijgen van een natte droom? En wat als je als volwassen man 's nachts nooit een natte droom heb? Maar wel regelmatig (eens in de week) een zaadlozing hebt, gewoon overdag ('s morgens). Kan dat geen kwaad dat je nooit 's nachts geen natte droom heb? Graag hoor ik hier uw visie op.


Antwoord

Zie voor alles over natte dromen en zaadlozingen het zoekprogramma in onze vragenrubriek. Zoekwoorden "natte droom" en "zaadlozing".

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2357 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
2 reacties
Daniel
08-03-2012 / 13:26
Mijn opa zei vroeger : "een kraan die nooit gebruikt wordt, gaat vanzef druppelen". Daar moesten wij erg om lachen, dan ging het over vlekken in de lakens en kleine potjes hebben grote oren.

Aan natte dromen kun je niets doen, in de REM slaap ga je in je dromen nog al heftig te keer en dan kan het gebeuren dat je spontaan een zaadlozing krijgt. En als je het geen natte dromen hebt is er ook niets mis.

Overdag (s'morgens) een zaadlozing krijgen kan ook geen kwaad, meestal komt dat door mastuberen, 'vanzelf' ligt niet zo voor de hand (wel in je hand).
henk13
09-03-2012 / 20:42
" nooit 's nachts geen natte droom heb ?" Dus elke nacht een natte droom en dan ook nog 's morgens een zaadlozing. Wat een verspilling ;-)

Terug in de tijd

Kan iemand mij uitleggen wat precies de taken van kerkvoogden en notabelen zijn? Hoe zijn deze functies ooit ontstaan? Ik weet dat er sommige kerken zijn waar ze nog bestaan. In andere gemeenten is di...
Geen reacties
08-03-2013
Is een snoepje stelen voor God even erg als een moord?
Geen reacties
08-03-2007
Aan ds. A van Vuuren. Bedankt voor uw uitgebreide antwoorden op mijn vragen/knopen! Ik heb alleen nog een vraag m.b.t. assertiviteit en de volgende Bijbelteksten. Lukas 6:29: "Dengene die u aan de wan...
Geen reacties
08-03-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering