Ergeren aan vriendje

C. M. Chr. Rots - de Weger / 2 reacties

05-03-2012, 13:54

Vraag

Ik heb nu zo'n vier maanden verkering met een jongen. Maar ik begin me de laatste tijd steeds meer aan hem te ergeren en wordt daardoor wat onzeker. Wat moet ik hiermee?

Antwoord

Beste vraagsteller,

De verkeringstijd is er om elkaar te leren kennen. Je groeit naar elkaar toe. Of je komt tot de ontdekking dat je niet bij elkaar past.

Waar komt jouw ergernis vandaan? Waaraan erger je je? Dat zijn vragen waarop je voor jezelf een antwoord moet zien te vinden. En bedenk dan ook eens wat je van een jongen verwacht. Wat je van het hebben van verkering verwacht. Wat je van déze jongen verwacht. Probeer een en ander met elkaar te bespreken. En als de antwoorden niet bevredigend zijn... passen jullie dan wel bij elkaar?

Sterkte toegewenst,
Marijke Rots

C. M. Chr. Rots - de Weger

C. M. Chr. Rots - de Weger

 • Geboortedatum:
  18-02-1947
 • Kerkelijke gezindte:
  Christelijk Gereformeerd
 • Woon/standplaats:
  Aalten
 • Status:
  Actief
 • Bijzonderheden:

  Marijke leverde op 25-05-2017 haar 1000ste antwoord in de vragenrubriek af. Lees hier het jubileuminterview.

Tags in dit artikel:

ergernisverkering
2 reacties
Pinda
05-03-2012 / 17:53
Ik wil niet te negatief zijn, maar ergeren aan hem betekent niet veel goeds (ik spreek uit ervaring). Bespreek je het met hem? Veel sterkte toegewenst!
bootje
05-03-2012 / 20:39
Niet proberen je vriend te veranderen! Worden de ergenissen te veel, hoe lastig ook. Er mee stoppen, daar is verkeringstijd voor.

Terug in de tijd

Wegens stresssituaties thuis en op het werk ben ik momenteel overspannen en moet ik oppassen niet in een burn out te ger...
1 reactie
05-03-2018
Ik ben negen dagen overtijd. Net ging ik naar de wc en het zag met afvegen lichtrozig met klein beetje slijm. Ik heb ook...
geen reacties
05-03-2015
Voor een huwelijk ben ik op zoek naar een reformatorische versie van het klassieke huwelijksformulier. Waar kan ik dat o...
3 reacties
05-03-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering