Lastige jongens

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

17-01-2005, 00:00

Vraag

Wat moet je doen met jongens die je lastig vallen met seksuele vragen? Zoiets noem ik wanhopige refo's. Kan ik dat terecht zeggen?


Antwoord

Het ligt er maar helemaal aan op wat voor toon de jongens dat doen. Als ze brutale nieuwsgierige vragen stellen, zou ik daar zeker niet op ingaan. Het is heel goed om voor jezelf grenzen vast te stellen waar je met jongens wel over wil praten en waar niet over. Laat je vooral niet uit de tent lokken door allerlei dingen van jezelf m.b.t. seksualiteit te gaan vertellen, waar dan later misschien over wordt gelachen. Dan kun je daar een heel vervelend gevoel aan overhouden. Maar als je een serieus gesprek hebt en je hebt het gevoel dat er over en weer respect is voor elkaar, dan kun je er wel met elkaar over doorpraten.

Alie Hoek-van Kooten

Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Aan Wilbert Weerd. Ik ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben een aantal jaar getrouwd met mijn man. Mijn man heeft in het begin van ons huwelijk een aantal keren opgebiecht dat hij porno heeft gekeken. Dit...
6 reacties
17-01-2024
Momenteel zit ik niet lekker in mijn vel. Ik werk in de zorg. Hierdoor heb ik ook wisselende diensten. Met name met dagdiensten heb ik moeite, mede doordat ik na een dagdienst erg moe ben en geen ener...
Geen reacties
17-01-2019
Ik wil aan de slag met mijn Bijbel en heb er markers voor gekocht, maar ik weet niet welke thema's ik het handigst aan kan houden. Is er iemand met tips?
6 reacties
17-01-2024
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering