Erg jong een vriendje

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

11-09-2004, 00:00

Vraag

Ik ben een meisje van 11 jaar en ik verlang nu al naar een vriendje. Ik heb mijn vriendin geholpen met een jongen, maar die wilde niet met haar. Nu heb ik het gevoel dat ik ook een jongen nodig heb. Is dit wel goed?


Antwoord

Je bent nu 11 jaar en je bent al helemaal betrokken geweest bij het eventueel tot stand komen van een verkering tussen je vriendin en een jongen. Je hebt nu van dichtbij gezien hoe bijzonder dat eigenlijk is en dat heeft mede het verlangen naar een jongen voor jezelf in je wakker gemaakt. Zo gaat dat ook. Men zegt vaak: "Verliefd, verloofd, getrouwd". Maar aan dit alles gaat nog iets vooraf. Je gaat eerst naar een jongen verlangen en als gevolg daarvan ga je toch een beetje op zoek en zo kan dan een verliefdheid ontstaan. Ik zou je willen adviseren om daar heel rustig mee om te gaan. Je bent nog zo jong en als je op zo'n jonge leeftijd al verkering zou hebben, dan heeft dat ook zo z'n nadelen.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Wij, meiden uit een klas, willen graag wat kwijt. Een jongen uit onze klas zit vaak aan meiden (ook meiden uit onze klas). Het is een leuke jongen en het begon met nep-stoeien en een beetje klieren, e...
Geen reacties
11-09-2005
Een vriendin van mij heeft thuis erg grote problemen. Ze mag bijna niets van haar ouders. Ze is bijna 16 en mag haar vriend niet mee naar huis nemen. Ze word geslagen en genegeerd door haar ouders. En...
Geen reacties
11-09-2006
Ik vergeet vaak te bidden voor het eten en vind dat heel erg. Ik ben nog maar veertien jaar, dus ik kan het beter nu leren. Heeft u tips voor mij om het niet te vergeten?
Geen reacties
11-09-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering