Pijnlijke rechterpols

drs. N. Wolswinkel / 1 reactie

20-04-2011, 13:39

Vraag

Ik heb nu al maanden last van een pijnlijke rechterpols (mijn schrijfhand) en van alle tien de vingers. Dan lukt het bijvoorbeeld niet om een vuist te maken. Ook heb ik veel pijn van mijn linkerheup. Ik heb het niet bezeerd of gestoten, en ben ook niet gevallen. Soms kan ik haast niet schrijven/typen van de pijn. En lopen kost ook veel moeite. Liggen (in bed) is ook erg vervelend en pijnlijk. De pijn die ik dan voel is niet echt te beschrijven. Ik ben een vrouw van 20 jaar, en verder goed gezond. Wat kan dit zijn? En is het belangrijk dat ik hiervoor naar mijn huisarts ga? Bedankt alvast!


Antwoord

Het zal duidelijk zijn dat ik op afstand hier niet veel over zeggen kan. Zo te lezen heb je behoorlijke klachten. Een bezoekje aan de huisarts kan een goede optie zijn.

Drs. N. Wolswinkel

Tags in dit artikel:

handenmedischpijn
Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
Justinus
20-04-2011 / 22:44
Naar mijn mening heeft Drusius volkomen gelijk. Zit hier wellicht ook iets anders achter? Durf je niet naar de huisarts of durf je dat niet vanwege de (familie-)omgeving? In mijn familie is het vroeger eens gebeurd dat een oom zei:"ga niet naar de arts, ga bidden en het komt goed". Nou, achteraf mooi niet!

Terug in de tijd

Ik heb een vraag over Hebreeën 2:14. Daar staat dat de duivel de macht over de dood had. Hoe moet ik dat opvatten? De duivel heeft de dood toch niet bedacht of de wereld in gebracht? Het is toch ook n...
Geen reacties
20-04-2020
Ik heb een vervolgvraag op de vraag over cola drinken bij overgeven/misselijkheid. Geldt dit ook bij braken door bijvoorbeeld griep? Is het dan ook niet aan te raden om cola te drinken?
Geen reacties
20-04-2010
Is het bijwonen van een crematie zondig?
Geen reacties
20-04-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering