Vrijwilligerswerk in buitenland

Redactie Refoweb / 1 reactie

15-03-2011, 14:22

Vraag

Mijn vriendin en ik zijn van plan om over een jaar een maand naar Israël te gaan. Daar zouden wij dan graag vrijwilligerswerk willen doen. Wij willen dit wel graag via een christelijke organisatie doen! Weet u misschien een christelijke organisatie die vrijwilligerswerk voor ons kan regelen?


Antwoord

Er zijn diverse christelijke organisaties die vrijwilligerswerk doen in Israël. Voor een overzicht kun je het beste contact opnemen met Christenen voor Israël.

Lees meer artikelen over:

vrijwilligerswerk
Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2359 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
1 reactie
Pompelmoen
15-03-2011 / 15:41
Misschien ook de moeite van het overwegen waard als je in Bethlehem de handen uit de mouwen wilt steken voor en bij Palestijnse christenen:
het Arab Educational Institute, http://www.aeicenter.org/ is in Bethlehem gevestigd. Wordt mede geleid door Toine van Teeffelen, een Nederlander die getrouwd is met een Palestijns-christelijke vrouw en daar al jaren woont.
Ook een optie: de YMCA (Young Christian Men's Organisation) die allerlei projecten organiseert voor Palestijnen. http://www.ej-ymca.org/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=116 Gelegen in Beit Sahour (Arabisch voor 'de herdersvelden' - inderdaad, waar de herders bij nachte in het veld lagen!).

Ik ben zelf voor beide organisaties actief geweest, en ze doen fantastisch werk! Als je meer wilt weten, kun je gerust contact met me opnemen: muziekliefhebster@hotmail.com

Terug in de tijd

Is er een HHK-dominee die misschien kort zijn levensloop zou willen vertellen?
Geen reacties
15-03-2016
Geachte dominee G. A. van den Brink. Graag zou ik u een vraag willen stellen ter verduidelijking n.a.v. uw laatste boek 'Hyperdordt'. Op bladzijde 171 schrijft u m.b.t. de visie van Luther: “Wat gel...
7 reacties
15-03-2024
Onze zoon hoopt binnenkort te trouwen. Ze trouwen ook in de kerk. Ze willen ‘s avonds een band laten komen (popmuziek). Wij hebben daar heel veel moeite mee, omdat wij niet van  dit genre muziek houde...
5 reacties
15-03-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering