Boek over zelfbeeld en zelfacceptatie

Eleos / 1 reactie

04-02-2011, 10:30

Vraag

Een tijd terug werd er een goede titel van een boek genoemd door Eleos over zelfbeeld en zelfacceptatie. Ik kan het NERGENS meer terug vinden. Kunt u me verder helpen?

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Er is heel wat te koop op dit gebied. Ik wil je in ieder geval een titel aanbevelen die ook mogelijk door iemand van Eleos is genoemd: “Leven met jezelf en anderen” van Wil Doornebal. Als dit het boek niet is, waar je naar op zoek bent, zou ik willen vragen om je vraag iets explicieter toe te lichten; door wie werd het boek aanbevolen? Wanneer en welke setting? Op een lezing bijvoorbeeld of in een artikel?

Maar misschien is dit toch het boek waar je naar op zoek bent.
 
Met vriendelijke groet,
Vivia Verloop

Eleos

Eleos

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Nieuwegein
  • Status:
    Actief

Tags in dit artikel:

boekenzelfbeeld
1 reactie
zeeuwsebabbelaar
04-02-2011 / 11:46
Deze titel is ook pas genoemd:
Leven in je leven
Young en klosko zijn de schrijvers

Terug in de tijd

Aan ds. Paul. Op televisie is nu het programma te zien “De Nieuwe Uri Geller” Sommige van onze christelijke vrienden ziet hier geen kwaad in en zeggen dat dit alles alleen illusie is. Is het daadwerke...
Geen reacties
04-02-2009
Graag zou ik mij wat verdiepen in de vroeg-christelijke kerk. Bestaan er bloemlezingen met primaire teksten van kerkvaders/patriarchen etc., eventueel kort ingeleid en van beknopt commentaar voorzien?
2 reacties
04-02-2014
Sinds een paar weken, of nu wellicht al een maand, heb ik last van onrustige dagen/momenten. Ik heb het idee dat God in mijn leven is gekomen, Zich met mijn leven bemoeit, laat zien dat Hij leeft en...
1 reactie
04-02-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering