Beugelbehandeling van Invisalign

drs. G.H. Hoek / geen reacties

29-05-2009, 00:00

Vraag

Geachte heer Hoek. Heeft u al enige ervaring (gehad) in uw praktijk met de beugelbehandeling van Invisalign? De behandeling spreekt mij erg aan, maar ik ben bang dat er na de behandeling weer een verschuiving van de tanden en kiezen plaatsvindt.

Antwoord

Ik heb in mijn praktijk geen ervaring met invisalign. Het is een ingenieuze methode door opeenvolgende strakgetrokken plaatjes de tanden en kiezen in stand te corrigeren. Het voordeel is dat je de beugel dus ook veel uit kunt hebben en dat deze in de mond niet zo “lelijk” is.

Een fors nadeel is de prijs. De behandeling valt veel duurder uit dan de conventionele die toch ook al behoorlijk kostbaar is. Een ander nadeel is dat wat extremere situaties niet even goed hiermee te behandelen zijn. Dit zul je vooraf toch moeten laten beoordelen door een orthodontist of een gespecialiseerde tandarts.

Met vriendelijke groet,
Drs. G. H. Hoek, tandarts

drs. G.H. Hoek

drs. G.H. Hoek

 • Geboortedatum:
  22-07-1978
 • Kerkelijke gezindte:
  PKN (Hervormd)
 • Woon/standplaats:
  Otterlo
 • Status:
  Actief
 • Bijzonderheden:

Tags in dit artikel:

medischtandarts
geen reacties

Terug in de tijd

Houdt God van iedereen?
geen reacties
29-05-2017
Ik heb inmiddels veel gelezen over het verschil tussen volwassendoop en kinderdoop. Ook vond ik daarin wat informatie te...
geen reacties
29-05-2003
Hoe kan het dat de achterban van het Reformatorisch Dagblad het accepteert dat er een advertentiebijlage bij de krant zi...
1 reactie
29-05-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering