Ik verlang er naar om verkering te hebben

C. M. Chr. Rots - de Weger / Geen reacties

19-01-2009, 00:00

Vraag

Ik wil graag een meisje, want ik ben zo alleen. Ik verlang er naar om verkering te hebben, terwijl ik nog te jong ben: 16. Ik voel me echt alleen.


Antwoord

Beste vraagsteller,

Een hartenkreet, dat is wat ik lees. Wat verwacht je van mij? Waar moet ik antwoord op geven? Je stelt namelijk niet direct een vraag. Heb je aan de volgende woorden enig houvast? Schrijf anders nog eens, en dan graag met wat meer gegevens over jezelf!

Je vind jezelf te jong om verkering te hebben, of zeggen anderen (b.v. je ouders) dat tegen je? Ik snap, dat je je alleen kunt voelen als je (nog) geen gevoelens voor een aardig meisje durft toe te laten. Ontmoet je wel meisjes, durf je hen aan te spreken? Zit je nog op school? Heb je vrienden, of medestudenten waar je mee kunt praten en plezier beleven?

Als je alleen maar afwacht of er ooit een aardig iemand je pad kruist, kun je misschien wel lang wachten. Je zult dus zelf activiteiten moeten ontplooien als je niet alleen wilt blijven! Daar kun je natuurlijk best mee beginnen, ook al ben je 16 jaren jong! Ogen en oren open, dus: de meeste meisjes bijten niet, hoor!

Sterkte ermee.

Een hartelijke, bemoedigende groet,
Marijke Rots

Lees meer artikelen over:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

C. M. Chr. Rots - de Weger

  • Geboortedatum:
    18-02-1947
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Aalten
  • Status:
    Actief
1502 artikelen
C. M. Chr. Rots - de Weger

Bijzonderheden:

Marijke leverde op 25-05-2017 haar 1000ste antwoord in de vragenrubriek af.
Lees hier het jubileuminterview.

Bekijk ook:

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Bijna drie jaar geleden hebben we elkaar leren kennen. Allebei hadden we er al een aantal relaties op zitten. Toch durfden we het allebei weer aan. Na ruim een half jaar kregen we verkering. Voor mij ...
7 reacties
19-01-2012
Hoe denkt de Christelijk Gereformeerde Kerk (CGK van midden tot rechts) over de invoering van de Herziene Statenvertaling (HSV) in de eredienst?
Geen reacties
19-01-2007
Ik mag geloven, weten, dat Jezus ook voor mij gestorven is. Hoe ik daar zekerheid van gekregen heb ga ik even niet helemaal uitleggen. Dat is een beetje een lang verhaal. Maar ik zit zo met twijfels. ...
3 reacties
19-01-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering