Aan ds. Koppelaar. Ik heb best veel vragen over de Drie-eenheid. Ik wil er graag...

Ds. J. Koppelaar / Geen reacties

19-11-2008, 00:00

Vraag

Aan ds. Koppelaar. Ik heb best veel vragen over de Drie-eenheid. Ik wil er graag meer over weten en ik vond op internet het volgende artikel https://www.wat-is-waarheid.info/drie-eenheid.htm. Wat vind u hiervan?


Antwoord

Het kost me te veel tijd om deze vraag te beantwoorden. De kwestie is niet eenvoudig en vereist een lange brief. Het spijt me.

Hartelijke groeten,
Ds. J. Koppelaar

Naschrift redactie: Ds. Koppelaar heeft ons al eerder laten weten vanwege drukke werkzaamheden geen tijd meer te kunnen vrijmaken voor het beantwoorden van vragen. Mocht de vraagsteller deze vraag voorgelegd willen hebben aan een andere predikant, laat het ons dan even weten via vragen@refoweb.nl Daarnaast willen we adviseren het zoekprogramma in ons archief te gebruiken, omdat er al veel is geschreven over de Drie-eenheid.

Redactie Vragenrubriek

Dit artikel is beantwoord door

Ds. J. Koppelaar

 • Geboortedatum:
  06-11-1949
 • Kerkelijke gezindte:
  Hersteld Hervormd
 • Woon/standplaats:
  Abbenbroek
 • Status:
  Inactief
16 artikelen
Ds. J. Koppelaar

Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Wij hebben eigenlijk een vraag voor dominee Jonker van de stichting Steun Messiasbelijdende Joden. Wij vroegen ons af of Messiasbelijdende Joden ook nog op de achtste dag besnijden en volwassen dopen?
Geen reacties
19-11-2012
Waarom laat de “reformatorische kerk” mensen niet echt vrij in hun geweten? Er bestaat wel niet zo iets als DE reformatorische kerk, maar ik bedoel hiermee in het algemeen, of anders gezegd de meerder...
5 reacties
19-11-2014
Ik ben op zoek naar een dagboek om zelf te lezen. Veel dagboeken hebben vaak maar korte stukjes, een tekst per dag en zijn voor mijn gevoel niet zo diepgaand. Ik ben juist op zoek naar wat meer diepga...
1 reactie
19-11-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering