Bang voor herkenning in vragenrubriek

Redactie Refoweb / Geen reacties

20-10-2008, 00:00

Vraag

Bij welke mensen (en dan wil ik graag namen weten) komt je vraag als eerste terecht? Dit wil ik weten zodat iemand mij niet kan herkennen.


Antwoord

Beste vraagsteller. Jouw vraag komt terecht bij de redactie van de Vragenrubriek. In principe wordt de vraag gelezen, geredigeerd en doorgestuurd door slechts één redacteur. In de zes jaar dat Refoweb bestaat is het nog niet voorgekomen dat iemand door de redactie herkend werd aan het stellen van zijn/haar vraag. Problemen zijn vaak niet uniek.

Redactie Vragenrubriek

Lees meer artikelen over:

refoweb
Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2358 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Als ik op seksueel gebied wordt ‘aangevallen’ kan ik daar vaak geen weerstand aan bieden. Is het dan geoorloofd om ‘iets teveel’ alcohol te drinken, waardoor mijn gedachten afgeleid worden.
1 reactie
20-10-2014
“Wederom is het Koninkrijk der hemelen gelijk aan een schat, in den akker verborgen, welken een mens gevonden hebbende, verborg dien, en van blijdschap over denzelven, gaat hij heen en verkoopt al wat...
1 reactie
20-10-2021
Ik ben een 29-jarige vrouw met autisme, een eetstoornis, osteoporose (botontkalking; ik heb de botten van een 70-jarige vrouw), diverse psychische stoornissen en ik heb een heftig verleden gehad. Daar...
5 reacties
20-10-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering