Ik heb een merkwaardige vraag, maar misschien kunt u 'm toch serieus nemen: Tijd...

drs. N. Wolswinkel / Geen reacties

15-03-2008, 00:00

Vraag

Ik heb een merkwaardige vraag, maar misschien kunt u 'm toch serieus nemen: Tijdens winkelen/shoppen heb ik nergens last van, maar zodra ik boekwinkel of bieb binnenkom moet ik vrijwel direct naar het toilet (om mijn ontlasting kwijt te kunnen). Hoe kom ik aan deze drang en hoe kom ik ervan af, want het liefst zou ik openbare toiletten mijden en ook vind ik mijn 'probleem' gewoon lastig, juist omdat ik me graag tussen de boeken begeef!


Antwoord

Ik heb hier geen simpele verklaring voor. Wanneer ik het goed begrijp kun je gewoon bij V&D winkelen, maar krijg je in de bibliotheek een probleem. En daarbij zit je juist graag tussen de boeken. Voordat hier meer over te zeggen valt, zou ik eerst meer willen weten, en willen doorpraten over wat in jouw beleving verschillend is in die twee verschillende situaties. Het lijkt er op dat het toch daar mee te maken heeft, al vind ik deze conclusie eigenlijk al te voorbarig.

Anders gezegd: ga met het verhaal gerust een keer naar de huisarts, wanneer het een probleem van belang voor je is.

Drs. N. Wolswinkel

Lees meer artikelen over:

psychologie
Dit artikel is beantwoord door

drs. N. Wolswinkel

  • Geboortedatum:
    02-02-1957
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Inactief
331 artikelen
drs. N. Wolswinkel

Bijzonderheden:

Huisarts


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Kan je huis occult belast zijn? Hoe weet je dat en wat kun je er aan doen (naast bidden en zoeken of er foute dingen in je huis zijn)?
1 reactie
15-03-2013
Is een uitkering vanuit de Emerituskas (Gereformeerde Gemeenten) gelijk te stellen met een diaconale handreiking? Zo ja, waarom worden dan de overige inkomsten (bijvoorbeeld een aow-uitkering en/of in...
1 reactie
15-03-2019
Soms heb ik geweldige krampen aan of op mijn borstbeen, in verticale richting tussen mijn borsten. Meestal gebeurt dat op bed, tijdens mijn slaap. Als ik van de pijn wakker word, kan ik me niet bewege...
2 reacties
15-03-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering