Jij kunt helpen verbinden

Kimon (advertorial) / Geen reacties

31-10-2019, 08:00

 

Kimon heeft als doel het evangelie aan kansarme kinderen te vertellen. Omdat zij zelf niet in staat zijn woorden te geven aan hun gebrek, pijn en nood.

 

 


 

Kimon biedt een handreiking in de materiële, sociale en geestelijke nood van deze kinderen. Wij bereiken zo’n 7000 kinderen wekelijks met het evangelie.

Hoe?
Veldwerkers uit reformatorische kerken worden uitgezonden om kinderen en jongeren een toekomst te geven. Zij organiseren trainingsactiviteiten om bijv. ondernemerschap te ontwikkelen. Ook bieden zij Bijbels onderwijs, medische zorg, scholing, voeding en of onderdak. Door het verstrekken van Mikro kredieten wordt zelfredzaamheid bij verschillende jongeren bevorderd.

 

 

Belangrijk
Wij vinden het belangrijkste dat deze kansarme kinderen wekelijks rondom de zendingswerkers op de veranda’s bij een opengeslagen Bijbel luisteren naar het verlangen van onze Heere Jezus Christus. Weeskinderen, gehandicapten en andere kansarme jongeren worden daar onderwezen en bemoedigd.

Wil jij van betekenis zijn in het leven van kansarme kinderen? Dan is er ruimte!

Volgen?
Ben je betrokken op deze doelgroep en wil je het veldwerk volgen? Mail dan naar info@kimon.nl
Geef je naam, adres en woonplaats door en wij zorgen dat je 4 keer per jaar een prachtige Discipel ontvangt. Ga voor meer informatie naar: www.kimon.nl

Mede namens het Kimon-team ontvang je een vriendelijke groet,
J.P.R. Pannekoek, dir.

Kimon (advertorial) op 31-10-2019, 08:00
Geen reacties

Meer nieuws

Ons panellid, evangelist Jan van Dooijeweert, is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Nog hedenavond (26-10) krijgt hij een hersenoperatie. We vragen jullie voorbede.
7 reacties
26-10-2019
Nog geen 12 maanden geleden begon een schrijvende robot aan zijn monnikenwerk: het overpennen van de bijbel in de Statenvertaling. Begin deze maand verscheen het laatste 'amen' op papier, het afsluite...
Geen reacties
17-10-2019
De jeugdgroep van de kerk ligt stil en niet alle tieners voelen zich betrokken bij de livestream van de kerkdiensten. Door de jeugdleiders wordt bij kerken wel het een en ander via Whatsapp gedaan, ma...
Geen reacties
16-10-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering