Schieten op soldaten: 'Vind ik leuk'

RefoMator / 1 reactie

23-08-2011, 14:55

"Wat is deze!?!", om het maar in het goed Neder-Arabisch te zeggen. Twee moeilijk te rijmen berichten uit het favoriete vakantieland van Gretta Duisenberg binnen evenzoveel dagen. 'De EU geeft Palestijnen 115 miljoen euro extra', las ik maandag, gevolgd door 'Inwoners Gazastrook: Hamas wordt rijk ten koste van ons' op dinsdag. ...Ben je er nog?

Ik vat het even bondig samen voor de lezer met weinig tijd: jij en ik geven des keizers wat des keizers is en de EU sluist dit vervolgens door naar straatarm Midden-Oosten. En binnenkort dus nog zo'n 25% meer naar 500 miljoen pleuro.

Combineer passages uit het eerste en het tweede artikel en een lach en een traan vechten om wie van rechts komt:

"Een deel van het geld is bestemd voor het opbouwen van een gezonde economie en een rechtsstaat."

"Het gaat de middenklasse in Gaza economisch gezien voor de wind. Er wordt veel gebouwd: van chique bungalows aan het strand en privéspeeltuinen voor kinderen tot de Al-Andalusia Mall, een zojuist geopend winkelcentrum van drie verdiepingen"Er is overigens een manier om de geldkraan subiet naar links te draaien. Een Kamermeerderheid is het namelijk in maart eens geworden de subsidie te stoppen als de Palestijnse Autoriteit niets doet om het terrorisme te voorkomen.

Welnu, laten we dat maar meteen even afhandelen dan. Een woordvoerder van Hamas gaf de aanslagen van 18 augustus in Eilat een +1 en zei dat hij respect heeft voor de daders, omdat ze Israëlische soldaten hebben aangevallen.

Schieten op soldaten? , aldus Hamas.

Wil iemand zo goed zijn om deze column op het bureau van Mark te deponeren? Dan houden we wat extra centen in de knip in deze economisch roerige tijden.

RefoMator op 23-08-2011, 14:55
1 reactie
QuadCoreInside
23-08-2011 / 15:51
Amen..

Lees ook deze columns

Dank U dat ik lid ben van een rechtzinnige kerk, waar de Bijbel in overeenstemming is met de leer. Ik ga zondags tweemaa...
55 reacties
23-08-2011
Ook tot vervelens toe vakantie aan het vieren in je eigen prachtland met dito weer op de Playa del Balkona of Cote d'Ach...
15 reacties
19-07-2011
Musica en het Refodom is een moeizame combinatie. In het grijze gebied tussen de 150 Psalmen en foute pop ligt een boel ...
11 reacties
11-07-2011
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering