Meer of minder azijnpissers?

Boer K. / 3 reacties

24-03-2014, 10:34

Woest ben ik. Ik wil namelijk meer Marokkanen, niet minder. De berbers houden namelijk onze economie draaiende. Volgens Geert is 60 procent van deze allochtone bevolkingsgroep crimineel. Het Sociaal en Cultureel Planbureau houdt het op een wat hoger percentage. Dat maakt nog eens helder hoe belangrijk deze migranten zijn voor ons dwergstaatje.

 


Minder Marokkanen betekent simpel gezegd ook minder criminaliteit. Dat houdt in dat er penitentiaire inrichtingen dicht moeten en honderden gevangenismedewerkers op straat komen te staan. Minder werk ook voor de politie en dus verdwijnt daar eveneens personeel. Ontslagen verder bij justitie, reclassering, rechtbank en advocatuur. De complete beveiligingsbranche kan wel opdoeken. Scooterwinkels idem en het Rijk mag de Plukze-miljoenen op z’n buik schrijven.
 
Kortom, er dreigt een economische en financiële ramp als Wilders z’n zin krijgt... en de VVD. De liberalen eisen net als de SGP, minder Antillianen in Nederland. Van hetzelfde laken een pak en dezelfde financiële gevolgen. Nu ook voor luchtvaart en grondpersoneel op Schiphol.
 
Marokkanen willen minder joden. D66 en GeenStijl eisen minder christenen. Op het platteland pleit men voor minder forensen. Urk en Staphorst zien graag minder homo’s. Kortom, iedereen wil minder minderheden.
 
Misschien wordt het gewoon tijd voor minder azijnpissers. Daar zijn er wel genoeg van...

Boer K. op 24-03-2014, 10:34
3 reacties
chris2
24-03-2014 / 12:26
Best ludieke reactie, maar jammer dat zo het werkelijke probleem weer gerelativeerd wordt. Zo gaat het wat die Marokkanen betreft niet om wat Geert vindt ('volgens Geert'), maar om harde cijfers, waar niemand omheen kan. Ik geef toe het probleem is niet leuk, maar wegschrijven lost niets op. Weglachen ook niet. En iemand die de vinger legt bij een gigantisch probleem wegzetten als azijnpisser is een valse voorstelling van zaken.
moedervan2
03-04-2014 / 15:12
Wee het land waar het rechte krom is en het kromme recht!

Laten we niet vergeten dat de uitspraak van Geert verschrikkelijk is. Heb uw vijanden lief, zegt de Heere. Ik zet daarmee het probleem niet aan de kant, maar dit is geen juiste aanpak. Hij handelt niet in liefde!
Ook heeft onze overheid zich onvoldoende gerealiseerd dat het goed is als elk volk zijn eigen cultuur heeft en dat ieder dan zijn eigen land heeft! Zet eens kippen, varkens, vossen en ratten in één hok... dat gaat niet goed! Nee, in nederland moet dat wel goed gaan. Wij willen bewijzen dat we dat kunnen. Och, wat hebben we een hoge pet van onszelf.
Bijbels gezien moet de buitenlander zich volledig aanpassen aan het volk waar hij woont. in Nederland moet iedereen zijn eigen tradities en cultuur kunnen vasthouden, het was al te voorspellen dat dit gevolgen zou hebben. Hoe kan iedereen zich verdiepen in ieders cultuur... we zouden er studies voor moeten volgen. Nee, ik heb niks tegen op buitenlanders... ook niet als ze met accent praten... maar als ze hier al 40 jaar zitten en nog een tolk nodig hebben moeten we ons afvragen of we niet ergens fouten hebben gemaakt.
Buitenlanders staan bij voorbaat al met 5-0 achter als ze hier komen en zullen nooit gelijk kunnen staan als we ons dat niet realiseren. Als we dat niet mee nemen in ons oordeel (en de allochtoon evengoed), zullen zij zich gediscrimineerd voelen en wij zullen sneller discrimineren. Als wij deze multiculti-samenleving willen laten slagen, moeten ze alles aanbieden om na verloop van tijd in te kunnen lopen. Dat vergt veel geduld van ons en veel inzet van de allochtoon.
Mijns insziens een prachtig doel, maar veel te hoog gegrepen. Eerder een utopie.

En vwb het echtpaar dat het heft in eigen hand nam: is dit niet een gevolg van een te slappe overheid? Een te slap beleid? Als we niet zeker zijn dat de politie korte metten maakt met inbrekers en de rechter hen zwaar zal straffen omdat het ging om een poging tot inbraak/overval ipv dat er echt iets gestolen is, is het dan niet logisch dat mensen eigen rechter gaan spelen. Ik praat het niet goed, maar begrijp het wel!
Ja, de marokkaanse jongeren lachen ons uit, zeker zij die crimineel zijn. En gelijk hebben ze. Is Nederland niet een land geworden waar alles mag en alles kan? Seks, drugs.. alles is gelegaliseerd... vinden we het dan gek dat jongeren de fout in gaan? Dat de cijfers rond criminaliteit stijgen in minderhedengroepen, die toch al met 5-0 achter staan? Ik ben helaas niet meer zo trots op ons landje. We hebben het met onze positieve mensvisie echt de vernieling in geholpen.

Helaas, mooier kan ik het niet maken!
chris2
22-04-2014 / 21:56
@moedervan2
Misschien heeft u het nieuws niet zo gevolgd, of bent u eenzijdig geïnformeerd, maar de uitspraak van Geert is helemaal niet verschrikkelijk. Hij heeft het, heeft hij uit en te na toegelicht, over criminele Marokkanen. En wie wil er nu niet minder criminaliteit? Bijna de helft van de Nederlanders is het overigens met Wilders eens; minder Marokkanen zou voor dit land niet verkeerd zijn.
De middelen die hij in wil zetten zijn ook al niet verschrikkelijk:
-- Criminele Marokkanen met dubbel paspoort terugsturen naar land van herkomst, zoals nu overigens al bij wet geregeld is voor terroristen met dubbel paspoort.
-- Remigratie bevorderen, wat al lang beleid is van de regering.
-- Instroom beperken van niet westerse allochtonen.
Verder hebben anderen (Oudkerk, Samsom, Spekman) dezelfde dingen , zo niet ergere, geroepen als Wilders, maar toen bleef de 'algemene verontwaardiging' uit.
Tenslotte heeft uw bijdrage een hoog 'onze schuld' gehalte en moet u oppassen met vergelijkingen als zet eens kippen, varkens, vossen en ratten in een hok.

Lees ook deze columns

De boetedag die de Gereformeerde Gemeenten (GG) op zondag 11 mei willen beleggen, lijkt door de meeste andere protestant...
1 reactie
13-03-2014
Vorige week roken onze gabbers van de Israelische marine een lading raketten die hard op weg was naar Palestijnse afvuur...
geen reacties
11-03-2014
In het begin was er nix en dat is ontploft.Toch blijft het nix niks.Ik blijf in nix en nix blijft in mij.Ik zal altijd n...
9 reacties
06-03-2014
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering