Ik heb twee jaar verkering. Ik studeer nog en zou het leuk vinden om een buitenl...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

16-04-2007, 00:00

Vraag

Ik heb twee jaar verkering. Ik studeer nog en zou het leuk vinden om een buitenlandstage te doen. Dit duurt ongeveer een half jaar. Is dit verstandig i.v.m. de verkering? Je ziet elkaar dan een half jaar niet. Mij lijkt dat je behoorlijk uit elkaar groeit en dat je, als je terug komt, weer een beetje overnieuw moet beginnen. Ontstaat er zo geen verwijdering?


Antwoord

Het kan natuurlijk ook een hele goede testcase zijn. En tegenwoordig met internet kun je dagelijks met elkaar mailen. En het is ook best goed om gevoelens naar elkaar toe eens op te schrijven. Op zich moet een goede verkering daar wel tegen zijn bestand. Wat denk je van onze militairen die in het buitenland zijn gestationeerd? Als je een buitenland stage kun doen, moet je dat zeker doen. Je krijgt er nu de kans voor en een dergelijke kans krijg je niet gauw weer.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verkering
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik heb ruim twee jaar verkering met m'n vriendin. Dat is een zeer diepe en intense relatie waarin ik niets te kort kom. Sinds korte tijd komen er allerlei herinneringen boven van een vorige verkering,...
Geen reacties
16-04-2005
Wat vinden jullie van Maasbach? Veel mensen zeggen dat het een sekte is, maar ik kom er om meer van Jezus te leren kennen. Het gaat mij niet om de familie Maasbach.
Geen reacties
16-04-2018
Ik ben onlangs getrouwd en heb een heel leuke, gezellige schoonfamilie erbij gekregen. We zien elkaar vaak en dat is altijd gezellig. Wel stuit me iets tegen de borst: het gaat namelijk vaak over uite...
Geen reacties
16-04-2024
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering