Vriend is nog nooit bewust klaar gekomen

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

07-06-2006, 00:00

Vraag

Ik heb nu een jaar verkering met een jongen. Ik worstel eigenlijk met een probleem. Mijn vriend is nog nooit in zijn leven bewust klaar gekomen. Hij heeft er niet echt interesse in en hij kan het ook niet. Tijdens zijn slaap krijgt hij wel eens een zaadlozing (maar dat gaat dan onbewust). Ik ben op zich wel blij dat hij niet steeds aan seks denkt, alleen ik maak me er wel zorgen over. Stel, we zijn straks getrouwd en hebben gemeenschap met elkaar en hij kan niet klaarkomen. Heeft u misschien enig idee wat dit kan betekenen en wat de oorzaak hier van kan zijn?


Antwoord

Het feit dat hij tijdens zijn slaap wel een zaadlozing heeft, wil zeggen dat het allemaal wel goed functioneert. Krijgt hij wel een erectie? En is hij verder ook normaal mannelijk gebouwd? Dat wil zeggen dat hij de baard in de keel heeft en dat hij haargroei op zijn lichaam heeft? Als dat er allemaal wel is, dan zit het wel goed. Als het lichaam niet echt mannelijk is geworden, zou ik zeker naar de dokter gaan.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

zaadlozing
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Wat wordt er precies bedoeld met de belofte in het vijfde gebod? (Eert uw vader en uw moeder, opdat uw dagen verlengd worden in het land dat de Heere uw God u geeft).
Geen reacties
07-06-2014
Mijn vriend en ik zijn momenteel aan het kijken of we een huisje gaan kopen, of dat we een huurhuisje proberen te krijgen. Het liefst zouden we een huisje kopen, omdat een huurhuis erg moeilijk te kri...
Geen reacties
07-06-2008
Mijn man heeft seksuele aantrekkingskracht op zowel mannen als vrouwen. Dit is een -groot- geheim in ons huwelijk. Zou het verstandig zijn om dit te delen met familie en vrienden, of juist niet?
5 reacties
07-06-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering