Dating levert niets op

Redactie Refoweb / 2 reacties

19-02-2024, 08:06

Vraag

Het is niet goed als de mens alleen is. Alleen als je op datingsites staat, God ervoor bidt, maar het levert niets op, wat dan? En waarom helpt God je niet?


Antwoord

Misschien heb je iets aan deze antwoorden uit het archief van de vragenrubriek:

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2352 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
2 reacties
Huisje_op_de_hei
20-02-2024 / 13:59
Ik herken de vraag en situatie. Alleen kunnen wij niet zeggen dat God geen gebeden hoort en verhoord. Soms lijkt het daar wel op, ik geef het toe (!). Maar het is niet Bijbels om daarvan uit te gaan.
Het kan heel pijnlijk zijn om actief te zoeken en niets te vinden. Liefde is niet iets wat je kunt forceren, Hooglied 2:7. Er zijn tal van vragen en antwoorden te bedenken waarom iets wel werkt of niet. Maar liefde is volgens mij ook een soort van geheim.
Laat je leven niet beheersen door een gefrustreerde zoektocht. Als God het wil dan gebeurt het wel maar misschien heeft Hij andere plannen met je leven.
Davinci83
23-02-2024 / 19:11
Het kan aan zoveel dingen liggen. Is er iemand die de feedback kan geven? Wellicht staat je profiel vol schrijffouten. Of staat er weinig bijzonders in dat een ander 'triggert' om je aan te spreken. Wellicht spreek je zelf ook niemand aan, maar wacht je tot er iets gebeurd (een houding die in de kerk overigens ook weinig oplevert ;-) in die zin moet je jezelf dus ook een beetje profileren. Zijn er geen events waar je naar kunt? Vaak wordt er een en ander georganiseerd van bepaalde datingsites. Dan kom je soms ook makkelijker in contact en zie je elkaar real-life.heel veel succes!

Terug in de tijd

Aan mevr. De Jongh-van Hooff. Een beetje een rare vraag. Waarom moet je de eikel van de voorhuid bij een jongetje lostrekken? Dat zal toch vanzelf wel losraken? Moeten jongens dat bij zichzelf blijven...
2 reacties
17-02-2011
Momenteel ben ik lid van een CGK-gemeente die recent vacant is geworden. Deze rekent zichzelf tot de Bewaar het Pand-stroming. Nu we vacant zijn word ik echter enigszins moedeloos. Er wordt een dusdan...
1 reactie
17-02-2016
In de Herziene Statenvertaling staat in Handelingen 20:24: “Maar ik maak mij nergens zorgen over, en ook acht ik mijn leven niet kostbaar voor mijzelf, opdat ik mijn loop met blijdschap mag volbrengen...
Geen reacties
17-02-2020
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering