Naproxen en vruchtbaarheid (2)

M. M. Methorst / Geen reacties

27-06-2018, 08:05

Vraag

Beste meneer Methorst, in een vraag over naproxan en vruchtbaarheid geeft u aan dat dit middel inderdaad invloed heeft op de vruchtbaarheid. Heeft dit ook gevolgen voor later? Op dit moment heb ik nog geen relatie, maar als ik later getrouwd ben, ben ik dan minder vruchtbaar omdat ik nu naproxan gebruik? 

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Beste vraagsteller,

Nee hoor, daar hoeft u niet bang voor te zijn. Alleen op de momenten dat u naproxen of een ander NSAID slikt heeft het invloed op de vruchtbaarheid. Dit proces is omkeerbaar door weer te stoppen met het slikken van naproxen. Het heeft dus geen invloed op de vruchtbaarheid in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Martijn Methorst

M. M. Methorst

M. M. Methorst

  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Huisarts

Tags in dit artikel:

bijwerkingen
Geen reacties

Terug in de tijd

Geeft God in Zijn Woord bijzondere betekenis aan kleuren die in de Bijbel gebruikt worden? Bijvoorbeeld: wit is rein of zwart is de dood.
Geen reacties
26-06-2019
Ik heb een vraag over de geschiedenis van het dochtertje van Jaïrus. Ik las de geschiedenis in Mattheüs. Daar staat: “Toen Hij deze dingen tot hen sprak, zie er kwam een leidinggevende, die Hem aanbad...
1 reactie
26-06-2019
Een vraag over het boek 1 Samuel 1, daarvan vers 3 en hoofdstuk 2 vers 12. Ze zijn wel priesters des Heeren in hoofdstuk 1, maar Belials kinderen in hoofdstuk 2. Is in hoofdstuk 1 alleen de naam gebru...
Geen reacties
26-06-2005
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering