Emigratieplannen Nieuw-Zeeland

Redactie Refoweb / 1 reactie

22-04-2011, 17:00

Vraag

Wij hebben emigratieplannen en zijn met name geïnteresseerd in Nieuw-Zeeland. Nu zijn we op zoek naar meer informatie wat betreft kerkelijke gemeenten daar. Zijn ze te vergelijken met de Nederlandse gemeenten? En hoe moeten we het leven daar zien? Het lijkt ons een prachtig land, maar tegelijk ook een beetje 'verstopt' in een hoekje van de wereld. We hopen dat iemand ons wat meer info kan geven.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Voor meer informatie over Nieuw-Zeeland kun je je emailadres sturen naar vragen@refoweb.nl Wij brengen je dan in contact met iemand die net terug is uit dat land en daar een jaar heeft gewoond, gewerkt en gereisd.

Redactie Refoweb

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
  • Bijzonderheden:

    Mailadres: vragen@refoweb.nl

Tags in dit artikel:

buitenlandemigreren
1 reactie
Christian
25-04-2011 / 18:12
Je zou een kijkje kunnen nemen op de website van de Reformed Congregation of New Zealand: rcnz.org

Terug in de tijd

Ds. Pieters, u zegt dat God een verterend vuur is. Dat is waar, maar is dat wat niet eenzijdig? Is God ook niet een God van vreugde? Mogen wij niet blij zijn om het verzoenend werk van Christus?
Geen reacties
22-04-2006
In Romeinen 3:21 wordt tweemaal geschreven over de wet. De eerste keer met een kleine letter en de tweede keer met een hoofdletter (en de Profeten). Wat wordt er mee bedoeld dat er zonder die wet (met...
Geen reacties
22-04-2020
Wij zitten met een probleem dat gaat over onze zoon (mijn stiefzoon) en zijn zogenaamde vriendin die uit een Hervormde gemeente komt. Omdat onze zoon haar vader heeft tegengesproken en zich niet genoe...
Geen reacties
22-04-2019
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering