Elke keer geconfronteerd met ex

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

10-11-2003, 00:00

Vraag

Sinds een maand is mijn relatie uit. Hij heeft het uitgemaakt. Waar ik ontzettend van baal(de). Nu ben ik al een eind op weg om mijn leven weer op te pakken. Alleen word ik elke keer geconfronteerd met hem. Reacties van hem, die ik van andere mensen hoor. Dus ik kom zo niet verder. Wat kan ik hier aan doen? Veel mensen zeggen, trek je er niks van aan, maar dat kan ik niet.


Antwoord

Wat is dat moeilijk voor je. Eerst die teleurstelling van het uitgaan van je verkering. Je moet je leven dan als het ware weer opnieuw gaan inrichten en dat kost best wel energie. Vervolgens hoor je via via ook nog allerlei reacties van hem. Als ik jou was zou ik toch nog een keer met hem praten of anders een briefje schrijven dat je het al moeilijk genoeg vindt dat de verkering uit is en dat je graag wilt dat hij er niet meer met anderen over praat, want het is gewoon niet makkelijk is om via via nog allerlei reacties te moeten horen.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verkering uit
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Als allerlei theologen verschillende meningen hebben, hoe kan ik dan als leek bepalen wat waarheid is? We kunnen wel zeggen dat we bij de Schrift moeten blijven, maar wat moet je doen als iedereen die...
1 reactie
10-11-2009
Ik zit al een poos na te denken over deze vraag. In de Bijbel lezen we over allerlei oorlogen/gevechten. En bij bijvoorbeeld het volk Israël is het zo dat God hun helpt in de oorlog. En zo sterven er ...
Geen reacties
10-11-2020
Als een preek je erg aanspreekt en de predikant precies vertelt wat jij (en misschien nog meer mensen) op dat moment zo nodig hebben, mag je er dan vanuit gaan dat God zelf tot je spreekt?
Geen reacties
10-11-2006
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering