Bij ons was zwagerschap in 2007 uitgesloten. Onderzoeken gedaan, ja mevrouw er i...

drs. P. C. Hildering / Geen reacties

24-04-2009, 00:00

Vraag

Bij ons was zwagerschap in 2007 uitgesloten. Onderzoeken gedaan, ja mevrouw er is onmogelijk kans om zwanger te worden. Ik werd toch in februari zwanger, maar dat ging mis met 15 weken. Wat moet ik hier nu mee aan? Het is gebleken dat het dus wel kan, en het was uitgesloten... Ik hoop natuurlijk dat ik nog een keertje zwanger word. Maar ja, voor ons is dit allemaal onverklaarbaar.


Antwoord

Wat volgens de medische wetenschap uitgesloten is (daar gaan dokters van uit), is dat regelmatig voor de Schepper toch niet. Ik heb daar in mijn praktijk al veel voorbeelden van gezien. Het beste kun je ook altijd aangeven dat de kans zo klein is, dat die menselijkerwijs 0 is, openlatend dat er nog een andere kant is dan de menselijke. Uw zwangerschap is daar het bewijs van. Hoe daarmee verder te gaan, is moeilijk aan te geven wanneer het gaat om medische interventies. Mijn persoonlijke mening is, dat die interventies niet de voorkeur hebben.

Drs. P. C. Hildering

Lees meer artikelen over:

medisch
Dit artikel is beantwoord door

drs. P. C. Hildering

  • Geboortedatum:
    24-04-1953
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Inactief
158 artikelen
drs. P. C. Hildering

Bijzonderheden:

Dokter Hildering is op 15 januari 2021 overleden.


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Beste predikant. Ik heb zes maanden een relatie met een hele lieve jongen. Door hem heb ik hele leuke mensen leren kennen, waaronder een vriendengroep die heel actief met elkaar afspreekt. Mijn vriend...
Geen reacties
24-04-2014
Waar in de Bijbel kun je vinden dat je geen tv mag hebben? Ik krijg er namelijk steeds meer moeite mee. Maar staat het echt in de Bijbel dat het niet verantwoord is?
15 reacties
24-04-2013
Aan ds. D.W. Tuinier n.a.v. de vraag over "depressief en geestelijke strijd." De vraag was niet van mij, toch heb ik er iets aan gehad. Maar ik heb een andere vraag. Hoe herken je bij jezelf het versc...
3 reacties
24-04-2013
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering