Praktische vragen over de opvoeding

drs. P. C. Hildering / Geen reacties

26-11-2008, 00:00

Vraag

Ik weet dat dit niet echt de site er voor is, maar weet misschien iemand een site/instelling (buiten het consultatiebureau) waar je terecht kunt met praktische vragen over de opvoeding vanaf de baby/peuterleeftijd?


Antwoord

Diverse kruisorganisaties hebben steunpunten voor opvoedingsondersteuning. Hoewel er wel een verband is met het consultatiebureau, is het er niet direct mee verbonden. In onze regio zijn de web- en kantooradressen te vinden in de gemeentegids. Navraag doen bij de assistente van uw huisarts kan ook iets opleveren: zoals er bij ons in de gemeente een aantal jaren geleden een lokaal particulier initiatief is geweest, zou dat in uw regio er ook kunnen zijn.

Drs. P. C. Hildering

Lees meer artikelen over:

opvoeding
Dit artikel is beantwoord door

drs. P. C. Hildering

  • Geboortedatum:
    24-04-1953
  • Kerkelijke gezindte:
    Christelijk Gereformeerd
  • Woon/standplaats:
    Urk
  • Status:
    Inactief
158 artikelen
drs. P. C. Hildering

Bijzonderheden:

Dokter Hildering is op 15 januari 2021 overleden.


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Ik ben al wat ouder (38) en heb sinds een jaar een relatie. Ik ben Hervormd en mijn vriend is van huis-uit van de Oud Gereformeerde Gemeente. Toen ik hem heb leren kennen kerkte hij al enige tijd niet...
4 reacties
26-11-2011
Op 17 april gaat een film over het leven van Noach (en dan vooral de periode rond de bouw van de Ark en de Zondvloed) in premiere. Hoe moet je als christen tegen een dergelijke verfilming van de Bijbe...
4 reacties
26-11-2013
Een pijnlijke plaats aan de linkerkant van het hoofd, waar kan dat op duiden? Als ik een poosje geslapen heb is het vaak zo goed als over. Na een tijdje begint het dan weer.
Geen reacties
26-11-2009
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering