(...)We hebben vaak ruzie en ik hou niet echt veel meer van hem. (...)

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

13-11-2007, 00:00

Vraag

Ik heb een jaar en een maand verkering met een jongen van de kerk. We kunnen goed met elkaar, maar er is iets mis gegaan. We hebben vaak ruzie en ik hou niet echt veel meer van hem. Ik ben nog maar 15, maar ik zou toch wel graag willen weten wat ik hier mee moet doen.

ADVERTORIAL

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

In Egypte is het steeds lastiger om rond te komen. Voedselprijzen rijzen de pan uit. U kunt het verschil maken door een voedselpakket voor een gezin van Egyptische christenen te kopen, die wij uitdelen ter plaatse. Heel praktisch willen we hiermee handen en voeten geven aan de opdracht van God om de armen te voeden. 

Doet u mee?

Geeft u Egyptische christenen een Pasen om nooit te vergeten?

Antwoord

Je bent ook nog wel erg jong voor nu al vaste verkering. Misschien moet je eerst nog maar eens gewoon van je jeugd genieten en je eerst zelf wat verder ontwikkelen. Het zou beter zijn een vriendschapsrelatie met die jongen te hebben. Dan kan het nog alle kanten uitgroeien i.p.v. nu al zo vaste verkering waar je eigenlijk nog best wel jong voor bent.

Alie Hoek-van Kooten
Alie Hoek - van kooten

Alie Hoek - van kooten

Tags in dit artikel:

verkering
Geen reacties

Terug in de tijd

Mag je scheiden als er geen sprake is van daadwerkelijk overspel? Jezus zegt dat zo wie een vrouw aanziet om haar te begeren, die heeft al overspel in zijn hart met haar gedaan. Ik begrijp dat iederee...
21 reacties
13-11-2009
Ik ben een meisje en ben met een jongen met wie ik het uit wil maken naar bed geweest. Bijbels gezien ben ik nu met hem getrouwd begrijp ik. Hoe zit dit nou precies?
Geen reacties
13-11-2017
Ik ben een meisje van 19 jaar, doe opleiding mbo-v, ben nu derdejaars. Ik heb een vrij druk leven, soms met stress, maar ik kan het wel makkelijk aan. Ik heb het vorig jaar veel te verwerken gekregen,...
Geen reacties
13-11-2012
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering