Pastorie online - serie 5 |KIJK TERUG|

Refoweb / geen reacties

13-03-2023, 09:19

Serie 5 van 'Pastorie online', de radioversie van de vragenrubriek, is inmiddels in volle gang. Je kunt de inmiddels uitgezonden afleveringen uit deze reeks hieronder terugkijken. De rest vind je op ons Youtube-kanaal

ADVERTORIAL

Impact maken met een studie aan de CHE?

Kom op 29 maart sfeer proeven op de Open Avond Voltijd! 

Ontdek onze hooggewaardeerde opleidingen én stel al jouw vragen. Onze docenten en studenten beantwoorden ze graag.

Benieuwd? Claim snel je plekje!

Impact maken met een studie aan de CHE?

Het volledige uitzendschema is als volgt:

 • [4-2] Ds. G. K. Terreehorst: Daar is kracht in het bloed
 • [11-2] Ds. J. A. Mol: Die twijfelt is een baar der zee gelijk
 • [18-2] Johan Boeijenga: Lichaam en Ziel
 • [25-2] Kees Hoekman: Wie Jezus heeft, die heeft genoeg
 • [4-3] Marijke Rots: Waar liefde woont...
 • [11-3] Ds. D. M. Elsman: Want het leven is mij Christus en het sterven is mij gewin
 • [18-3] Herman van Wijngaarden: God zoekt ons hart
 • [25-3] Ds. D. van der Wal: Kinderlijk vertrouwen
 • [1-4] Ds. M. W. Muilwijk: Wie zoekt zal vinden
 • [8-4] Ds. G. A. van den Brink: geen thema
 • [15-4] Wilbert Weerd: Kostbaar vaatwerk
 • [22-4] Ds. J. A. van den Berg: Aannemen wat geschonken wordt

De uitzendingen zijn live te beluisteren via www.reformatorischeomroep.nl of via de app van de RO (te downloaden in de Playstore/Appstore). Terugluisteren is mogelijk als je donateur bent.
 

Kijk terug:

In aflevering 1 (serie 5) van 'Pastorie online' was ds. G.K. Terreehorst te gast om enkele van zijn antwoorden in de vragenrubriek van Refoweb te bespreken. De predikant (en parttime jurist) is al vanaf februari 2016 actief als panellid van Refoweb.nl en leverde inmiddels 49 antwoorden af op vragen van bezoekers.


In deel 2  is ds. J.A. Mol aanwezig in de studio om de vragen die aan hem gesteld zijn te bespreken. De predikant van hervormd Harskamp maakt al vanaf mei 2013 deel uit van de vragenbeantwoorders. 57 artikelen staan er op zijn naam.


In uitzending 3 was sedationist (wat dat inhoudt, hoor je in de video!) Johan Boeijenga te gast om 3 vragen rond het thema 'Met hart en ziel' te bespreken. De zorgprofessional van het st. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk is al vanaf 2013 actief in de vragenrubriek leverde inmiddels ruim 58 antwoorden aan vraagstellers.


In de 4e aflevering de radioversie van de vragenrubriek trad Kees Hoekman, voormalig ouderling (ruim 40 jaar!) uit de Gereformeerde Gemeenten, aan om te spreken over het thema 'Wie Jezus heeft, die heeft genoeg'. We bespreken enkele van zijn antwoorden over uit de vragenrubriek van Refoweb. De inwoner van Kapelle-Biezelinge is al vanaf 2014 actief als panellid op Refoweb.nl en leverde inmiddels 90 antwoorden af op vragen van bezoekers.


 

In uitzending 5 ontvingen we Marijke Rots, goed voor meer dan 1440 antwoorden op jullie vragen! De HBO-theologe en relatiedeskundige uit Aalten levert al vanaf 2004 haar bijdrage aan Refoweb. Het onderwerp van deze video is 'Waar liefde woont...'.


In aflevering 6  luisterden we naar ds. Elsman die 4 van zijn antwoorden in de vragenrubriek te besprak. De predikant van hervormd Rijssen (wijk 6) is al vanaf mei 2010 actief als deskundige van Refoweb.nl en leverde inmiddels 97 antwoorden af op vragen van bezoekers.

 

Refoweb op 13-03-2023, 09:19
geen reacties

Meer nieuws

Het studieprogramma van de deeltijdmaster Herbronning Gereformeerde Theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn...
geen reacties
08-03-2023
In het afgelopen jaar werden er weer miljoenen pagina's op Refoweb.nl bekeken. We pikten de meest gelezen artikelen er v...
geen reacties
28-12-2022
Refoweb is van start gegaan met een nieuwe serie (de vierde inmiddels) van 'Pastorie online', de radioversie van de vrag...
geen reacties
12-12-2022
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering