De Protestantse Kerk zoekt nieuwe panelleden

PKN (advertorial) / Geen reacties

14-02-2018, 09:16

De Protestantse Kerk doet onderzoek middels een groot panel van leden. Zo weet de Protestantse Kerk uit de onderzoeken dat eenzaamheid en veiligheid belangrijke thema’s zijn voor haar leden. Dit soort signalen nemen het moderamen en de dienstenorganisatie ter harte.


Een van de uitkomsten daarvan is dat het thema veiligheid niet alleen in de landelijke synode van 20 april 2017 is behandeld, maar dat ook aan onderzoeker Beatrice de Graaf is gevraagd hier een essay over te schrijven om landelijk dit thema op de agenda te zetten. Dit is het boek Heilige Strijd geworden.

Het panel zoekt nieuwe leden. In het Panel Protestantse Kerk kunnen leden hun mening geven over bestaande activiteiten, diensten en producten van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Of over nieuwe dienstverleningsconcepten. Bijvoorbeeld de vraag: ‘Hebben gemeenten behoefte aan ondersteuning als het gaat om nalatenschappen?’ Of over uiteenlopende onderwerpen als de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie of de klantvriendelijkheid van de dienstenorganisatie. Panelleden ontvangen vier tot vijf keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan één van de onderzoeken. Aanmelden en meer informatie vind je hier.

Ieder die zich aanmeldt voor 8 maart, ontvangt de bijzondere uitgave van de eerste Protestantse lezing samen met de uitgave Speldenprikken cadeau.

PKN (advertorial) op 14-02-2018, 09:16
Geen reacties

Meer nieuws

Onder de naam Bezinningsavonden Veluwe wordt in de Krokusvakantie -evenals vorig jaar- een drietal thema-avonden belegd voor reformatorische jongeren en ouderen in Nunspeet. Ook dit jaar is bewust is ...
1 reactie
01-02-2018
Facebook gaat de tijdlijn binnenkort drastisch veranderen. Berichten van je vrienden, familie en kennissen krijgen voorrang boven die van nieuwspagina's als die van Refoweb. 
Geen reacties
31-01-2018
De Koerdische kerken in Efrîn (Noord-Syrië) hebben afgelopen zondag 20 januari 2018 een noodoproep doen uitgaan naar Christenen wereldwijd, alsmede naar regeringen en de gehele internationale gemeensc...
Geen reacties
23-01-2018
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering