Digitale levenswerk ds. C. den Boer afgerond

Nieuwsredactie / geen reacties

25-01-2016, 08:04

Op de kop af 10 jaar geleden nam ds. C. den Boer de uitnodiging aan om gebruik te maken van een domeinnaam en webruimte op de servers van Refoweb. Een webmaster werd gevonden in Klaas Kuyper, die zijn vaardigheden vrijwillig ter beschikking stelde. Onlangs liet de gepensioneerde predikant uit Barneveld weten dat de werkzaamheden zijn afgerond. Zijn digitale nalatenschap op www.dsdenboer.nl is compleet.

ADVERTORIAL

Geef om leven, kies Care4Life

Care4Life is een nieuwe christelijke zorgverzekering, voor mensen die bewuste en principiële keuzes willen maken.

Lees verder...

Geef om leven, kies Care4Life

De website wordt veelvuldig gebruikt voor Bijbelstudie. Sinds 2010 worden daar statistieken van bijgehouden. De voordracht "De vrouw in het ambt?" is in die periode het vaakst gedownload, bijna 600 keer. Daarna volgen bijbelcommentaren over Romeinen 1:8-15 en Titus 1:1-14. Ook populair zijn de voordrachten over "De ouderling" en "Bevindelijk preken". Het totaal aantal documenten dat is gedownload: zo'n 65.000.

Per dag komen zo’n 50 personen op de site. Het aantal paginaweergaves bedraagt dagelijks tussen 100 en 400. Een piek in de cijfers is er ten tijde van het verzenden van de nieuwsbrief met updates van de webstek. Deze gaat naar zo’n 200 abonnees.

De emeritus-predikant ontvangt vaak bemoedigende e-mails van bezoekers, meldt hij. Ook via Twitter wordt er geregeld op zijn werk geattendeerd:

De eigenaar van de website zelf heeft desgevraagd maar 1 tip voor zijn bezoekers: “Bid God, of Hij de opgenomen documenten tot een zegen van u allen wil stellen.”

Tags in dit artikel:

bijbelstudie
Nieuwsredactie op 25-01-2016, 08:04
geen reacties

Meer nieuws

Na de Bijbelverhalen via Whatsapp is er nu de Bijbelquiz! Een aantal smileys van de bekende groene messenger beeldt een ...
geen reacties
22-01-2016
Jongerenavonden Alblasserwaard organiseert haar jongerenavonden vanaf 2016 op een nieuwe locatie. In 2015 werden de avon...
1 reactie
20-01-2016
Je hebt er even op moeten wachten maar hier tref je het verslag van de tweede Refoweb-avond met evangelist van Dooijewee...
geen reacties
08-01-2016
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering