TUA start vriendenkring

Theologische Universiteit Apeldoorn / Geen reacties

07-12-2015, 09:33

De Theologische Universiteit Apeldoorn hecht groot belang aan een goed contact met haar achterban. Zonder de steun van gemeenteleden en andere relaties kan de TUA niet bestaan. Die steun betreft in de eerste plaats het meeleven met het werk aan de TUA, maar ook in financiële zin is de TUA steeds meer afhankelijk van haar achterban. Daarom is de universiteit een vriendenkring gestart.


Door TUA-vriend te worden, steunen mensen de TUA: met hun betrokkenheid op het werk dat aan de universiteit gebeurt, door het meeleven en gebed en middels financiële ondersteuning. 

TUA-vrienden betalen jaarlijks een bijdrage vanaf 25 euro per jaar. Daarvoor ontvangen zij vrij entree tijdens TUA-dagen, krijgen 15% korting op TUA-publicaties (zie www.tua.nl/webshop) en een gratis welkomstgeschenk.

Opgeven kan door het daartoe bestemde formulier in te vullen op de website van de TUA.

Theologische Universiteit Apeldoorn op 07-12-2015, 09:33
Geen reacties

Meer nieuws

Na vier jaar beëindigd Jij daar! uit Leersum in januari zijn activiteiten in Kampen. ‘De lokale kerken nemen de zorg voor hun jongeren serieus, dus houdt ons bestaansrecht op’, aldus de stichting.
Geen reacties
21-11-2015
De Youth edition ”What if I’m not chosen?” kan sinds kort als e-book gedownload worden via de website. Dit is de Engelse vertaling van de Nederlandstalige jongereneditie “Ben ik wel uitverkoren?”, die...
Geen reacties
18-11-2015
In vervolg op onze thema-avond van september, organiseert Refoweb opnieuw een lezing. Evangelist Jan van Dooijeweert hoopt vanuit Gods Woord, in te gaan op veel dringende vragen rond geloof en bekerin...
5 reacties
10-11-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering