Tweede Refoweb-avond met Van Dooijeweert

Refoweb / 5 reacties

10-11-2015, 14:09

In vervolg op onze thema-avond van september, organiseert Refoweb opnieuw een lezing. Evangelist Jan van Dooijeweert hoopt vanuit Gods Woord, in te gaan op veel dringende vragen rond geloof en bekering, met als titel “Gods werk gaat door! Ook in Nederland!” De avond wordt gehouden op DV woensdag 25 november in een bijzaal van de Hersteld Hervormde Gemeente in Ede, Zandlaan 16. Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.


Moet je bidden om bekering en hoe kun je weten dat je bekeerd bent? Ik heb al zo vaak gebeden om bekering, maar er gebeurt niets. Er staat toch: klopt en u zal opengedaan worden? Kun je weten dat je zonden vergeven zijn? Wat te doen als de hemel van koper lijkt? Hoeveel zondekennis heb je nodig om tot Christus te mogen komen?” Allemaal vragen die bij de redactie van Refoweb binnen komen. We twijfelen wat af in ons reformatorische gezindte. Hoe kan dat? Wat doen we verkeerd? We hebben toch het goud van de reformatie? Waarom is het zo ingewikkeld geworden? Terwijl de Bijbel ons beveelt: bekeert u en gelooft het evangelie. 

Evangelist Jan van Dooijeweert en zijn vrouw Nellie zijn bekend van hun evangelisatie/toerustings-activiteiten. Voorheen in Tilburg en momenteel onder verschillende Indianenstammen in Peru. Velen komen daar tot geloof. In de jungle van dat Zuid-Amerikaanse land gebeuren wonderen, terwijl het in onze kerken vaak zo dor en doods lijkt. Hoe kan dat nu? Broeder Van Dooijeweert zal daar in zijn lezing dieper op in gaan. Tijdens het tweede deel van de avond is er gelegenheid om vragen te stellen aan de spreker.

Om de kosten van deze avond te dekken wordt er een collecte gehouden.

We zouden het zeer op prijs stellen indien je ons van te voren op de hoogte brengt (via info@refoweb.nl) van je komst (en met hoeveel personen), zodat we rekening kunnen houden met het aantal benodigde zitplaatsen. Ook is het mogelijk om vooraf al vragen voor deze avond in te sturen. We hopen de koffie en thee klaar te hebben als je binnen komt. Jongeren en ouderen welkom!

Team Refoweb
Jan en Nellie van Dooijeweert

P.S. Bekijk hieronder de eerste lezing en de vragenronde:

 

 

Refoweb op 10-11-2015, 14:09
5 reacties
Jeremiah
17-11-2015 / 15:13
Dank! Geweldig camerawerk trouwens. Hulde. Dit in tegenstelling tot het geluid wat ik ietwat tegen vind vallen.
VrouwkeZondernaam
17-11-2015 / 17:55
Ik hoop dat we ook deze avond achteraf via geloofstoerusting.nl kunnen zien!
Omega
21-11-2015 / 12:30
Volgens mij is het de bedoeling dat iedereen gewoon komt ;-) Ook handig met het stellen van vragen.
refoweb
24-11-2015 / 18:52
Er zijn nog wat plaatsen over.
refoweb
26-11-2015 / 10:09
De video en het verslag volgen z.s.m. als nieuwsartikel.

Meer nieuws

Predikanten van alle reformatorische kerkgenootschappen zijn welkom om te preken in de hervormde gemeente van Valburg-Homoet, onderdeel van de Protestantse Kerk.
Geen reacties
05-11-2015
Prof. dr. M.J. Paul sprak bij Jij daar! Gouda over het thema occultisme. De macht van de duisternis wordt belicht maar bovenal de heerschappij van de Heere Jezus. Hieronder kun je de video's van de av...
Geen reacties
26-10-2015
De aloude Psalmen met de vertrouwde melodieen opnieuw op rijm zetten, het is slechts weinigen gelukt. Stichting 'Dicht bij de Bijbel' doet meer dan een poging met ‘De Nieuwe Psalmberijming’. 60 Psalme...
Geen reacties
22-10-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering