'Ben ik wel uitverkoren?' in diverse talen

Ben ik wel uitverkoren? / geen reacties

18-11-2015, 13:51

De Youth edition ”What if I’m not chosen?” kan sinds kort als e-book gedownload worden via de website. Dit is de Engelse vertaling van de Nederlandstalige jongereneditie “Ben ik wel uitverkoren?”, die vooral bekendheid kreeg nadat deze in maart/ april 2014 in een aantal plaatsen in de Biblebelt verspreid werd.

In deze youth edition is ook het nieuwe hoofdstuk opgenomen over de doodstaat van de mens en de werking van de Heilige Geest. Dit hoofdstuk is later toegevoegd en ontbreekt nog in de Nederlandstalige jongerenedities die momenteel in omloop zijn. De meest recente tekst van de jongereneditie kan wel gedownload worden. Via de website zijn ook de ouderenversie en de Bijbelstudie “Ben ik wel uitverkoren?” te verkrijgen. 

Behalve de Engelstalige youth edition kan ook de Engelstalige Bijbelstudie “What if I am not chosen?“ gedownload worden. Hiervan zijn ook brochures verkrijgbaar. 

Van de youth edition “What if I’m not chosen?“ worden waarschijnlijk voorlopig nog geen brochures gedrukt. Het team Ben ik wel uitverkoren wil eerst afwachten hoeveel belangstelling hiervoor is. De Youth edition zou bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden op scholen voor voortgezet onderwijs of als evangelisatiemateriaal voor evangelisatie onder Engelstaligen. 

De Engelstalige youth edition en de Bijbelstudie “What if I am not chosen?” worden ook gebruikt op Bijbelscholen in het buitenland. Beide uitgaven zijn onlangs ook vertaald in het Twi, voor gebruik op een Bijbelschool in Ghana. Deze documenten in de Ghanese taal Twi hoopt het team binnenkort op de website te plaatsen. 

De site wordt wereldwijd bekeken. Het team hoopt de Bijbelstudie en de jongereneditie “Ben ik wel uitverkoren?” binnenkort in meer talen op de website te kunnen zetten, zodat dit project voor nog meer mensen over de gehele wereld tot zegen zou kunnen zijn. Momenteel worden de brochures vertaald in het Spaans, omdat dit de tweede wereldtaal is. 

Ben ik wel uitverkoren? op 18-11-2015, 13:51
geen reacties

Meer nieuws

In vervolg op onze thema-avond van september, organiseert Refoweb opnieuw een lezing. Evangelist Jan van Dooijeweert hoo...
5 reacties
10-11-2015
Predikanten van alle reformatorische kerkgenootschappen zijn welkom om te preken in de hervormde gemeente van Valburg-Ho...
geen reacties
05-11-2015
Jurrien en Janet ten Brinke verzorgen een seminar voor jonge stellen op de HGJB Leve de Liefde-conferentie op 29 decembe...
geen reacties
02-11-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering