Vies bed

Redactie Refoweb / 4 reacties

13-07-2017, 10:08

Vraag

Ik heb een beetje een vreemde vraag. Als je seks hebt, hoe voorkom je dan dat het bed vies wordt en dat je het niet eerst helemaal hoeft te verschonen voordat je kan gaan slapen? Na de seks willen wij graag rustig in elkaars armen liggen en zo in slaap vallen maar als het bed vies is kan dat eigenlijk niet. En om nu steeds het bed te moeten verschonen wanneer we seks hebben gehad is ook niet erg praktisch. Er lekt altijd wel wat. Zo kan je dus ook niet naakt in slaap vallen maar moet de vrouw zich eerst aankleden. En dan heb ik nog niet gesproken over de andere mogelijkheden waardoor het bed vies kan worden tijdens de seks. Een vreemde vraag maar ik hoop toch dat u hem wilt beantwoorden.


Antwoord

Een soortgelijke vraag is eerder door Alie Hoek beantwoord. Of anders gewoon een extra laken gebruiken.

 

Dit artikel is beantwoord door

Redactie Refoweb

  • Kerkelijke gezindte:
    Divers
  • Woon/standplaats:
    Divers
  • Status:
    Actief
2356 artikelen
Redactie Refoweb

Bijzonderheden:

Mailadres: vragen@refoweb.nl


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
4 reacties
Rosarah
13-07-2017 / 10:37
Tja, je moet er maar mee zitten (of liggen). Volgens mij kun je vrij gemakkelijke oplossingen bedenken zoals een handdoek in je bed, zelf even douchen o.i.d.
Hoe dan ook; het is fijn om je eigen weg te vinden en ik vraag me altijd een beetje af of een dergelijke vraag noodzakelijk is op het wereldwijde web, maar goed: heb er toch even serieus op gereageerd.
Leanne123
13-07-2017 / 16:55
Gewoon een handdoek (evt dubbelgevouwen) eronder en probleem opgelost! Niet heel romantisch om eerst een handdoek te moeten pakken, maar liever dan je heel de tijd zorgen maken dat je bed vies wordt!
dorpeling
14-07-2017 / 10:28
Gewoon een rol keukenpapier in je nachtkastje, het ergste wegvegen en je bed elke week verschonen.

Er zijn ergere dingen...
boulanger
14-07-2017 / 16:56
Creatief zijn... moet toch niet zo moeilijk zijn...Heb zelf altijd een stapel gastendoekjes in mn nachtkastje liggen. Of een handdoek naast het bed die je zo kan pakken.

Terug in de tijd

Aan iemand van de Ger. Gem. Als je een belofte van de Heere gekregen hebt, is het dan zo dat die belofte je 'heilig werkzaam' zal maken aan de troon van Gods genade, uitziend naar de vervulling? Met d...
3 reacties
12-07-2013
Wat is precies de grondslag en achtergrond geweest voor het maken van de Heidelbergse Catechismus? Waarom worden bepaalde doctrines wel aangehaald en andere (de uitverkiezing bijvoorbeeld) niet? Wat w...
Geen reacties
12-07-2023
Ik ben een veertiger (vrouw) met licht overgewicht. Aangezien ik iets slechter ter been ben, fiets ik liever. Hoeveel/ver moet ik fietsen om evenveel te bewegen als iemand die dagelijks 20 minuten wan...
2 reacties
12-07-2021
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering