Code geel

Kruipolie / 4 reacties

30-01-2015, 14:37

Code geel bij vrouwen. Wonderschoon nieuws echter voor hun tegenpartijders die regelmatig naast of over de pot piesen: staand plassen is een recht. De Duitse rechtbank heeft bepaald dat mannen tijdens het urineren een fiere houding mogen aannemen en niet verplicht zijn net als dames slaafs te bukken en in die positie het riool bij te vullen.



In Duitsland wordt deze houding spottend aangeduid met het lekker over de tong rollende Sitzpinkler (zitpissers). Een Duitse huisbaas die zijn kostbare marmeren toiletvloer zag ondergepiest door een huurder en van hem 3000 euro borgsom eiste, kon beschaamd afdruipen met de staart tussen zijn benen. Met dank aan Herr Richter.

“Mannen die blijven staan kunnen er op rekenen dat ze af en toe ruzie krijgen met hun vrouwen, maar ze zijn niet aansprakelijk voor bijkomende schade”, aldus de zittende (rechters moeten dat) magistraat. Kort samengevat: ze moeten niet zeiken. En zo heeft de Duitse rechtbank het zwakke, hurkende vat een poepie laten ruiken.

En laten we eerlijk zijn: een kerel die door z’n knieën gaat om te wateren is geen (aangenaam) gezicht en het kost nog meer tijd ook. Bovendien, wat biedt een man nu meer vreugd dan vrolijk spetterend zijn rijk gevulde blaas te ontlasten en tegelijkertijd zijn territorium af te bakenen. Weliswaar is een zetelende houding beter voor reservoir en randapparatuur -evenals meestal een afdoende oplossing tegen het altijd vervelende nadruppelen- maar het regelmatig oefenen met de stuurinrichting komt ook de verkeersveiligheid ten goede. Zitpissers vallen in het straatbeeld direct door de mand als ongeleide projectielen en slingerende minkukels.

Kortom: makkers, blijft staande en laat je niet piepelen.

Kruipolie op 30-01-2015, 14:37
4 reacties
bastiaan30
02-02-2015 / 12:00
Geen aangenaam gezicht misschien, maar wie zou er toekijken?
gele spetters op de vloer zijn ook geen aangenaam gezicht, en het moeten schoonmaken is geen aangenaam werk.
Gelekte spetters op de bril is ook al niets, maar goed aangezien de evolutie (territorium afbakenen) en de mannelijke hormonen (het ego wil niet slaafs zitten zoals een vrouw) het hier voor het zeggen hebben, ga ik me ook maar niet verder verlagen tot dit riool-nivo.
QuadCoreInside
02-02-2015 / 13:52
Ter aanvulling wil ik jullie onderstaand stukje van Roué Verveer over staand plassen niet onthouden:

"Vrouwen pakken steeds vaker onze banen. Tegenwoordig pakken ze steeds vaker onze vrouwen. Maar staand plassen kunnen ze niet aankomen. Staand plassen is en blijft van ons.
(...)
En wat lees ik laatst in de krant? Steeds meer mannen in Nederland gaan zittend plassen.
(...)
U meneer, waarom plast u zittend? U hebt een zoontje van 5 en die moet ook zittend plassen? Dus daarom ga jij zittend plassen? Als voorbeeld? Maar uiteindelijk moet ie gaan staan toch? Het is een man. Dus misschien moet je het voorbeeld geven dat ie gaat staan. Is een goeie tip, omdat je zit te liegen!
Kijk, mannen zijn eerlijk door te zeggen 'ja, ik doe het', maar vervolgens zijn ze niet meer eerlijk. Als je vraagt: 'waarom doe je het?', dan zeggen ze: 'voorbeeld voor mn zoon.' Soms hoor ik ook wel eens iemand die zegt: 'dat is minder vermoeiend.' Ook hij vertelt niet de waarheid.
(...)
Er is namelijk maar één echte reden waarom een man zittend plast, en dat is omdat zijn vrouw wil dat hij zittend plast. Dat is de enige echte reden. En dan gaan ze liegen. 'Voorbeeld voor mn zoon...' Nee, je vrouw wil dat je zittend plast. En ga niet zitten liegen. Hou ermee op. Ga gewoon lekker staan, je bent een man, laat haar dat niet van jou afpakken. Wij mannen zijn uitgerust om te staan.
Ik weet wel wat ze tegen je zegt: 'Ga alsjeblieft niet staan, ga zitten, want je spettert.' Ja he, dat zegt ze. Nou, dat hoort! Jij hoort te spetteren. Wij zijn mannen, wij spetteren. En ik word een beetje moe van vrouwen die niet goed weten wat ze willen. Vraag aan een vrouw wat voor man ze zoekt. 'Ja, ik zoek een krachtige man.' Nou, die spettert HARD! En dan gaan ze hun hele leven op zoek naar die enige krachtige man. Ze hebben een man, die is lief: 'Nee, veel te lief.' Ze hebben er één die helpt dingen te doen: 'Nee, een watje.' Ze willen een krachtige man. Nu hebben ze 10 jaar gezocht naar die krachtige man. Nu hebben ze die ene krachtige man in huis, nu spettert hij, en dan zeg ik: 'Mond houden en schoonmaken.'
Vrouwen zeggen: 'ik wil dat en ik wil dat niet', nee, het is een pakket.
(...)"
bastiaan30
04-02-2015 / 09:26
Aangezien de vrouw evenveel over haar man heeft te zeggen als andersom, volgens Paulus, lijkt het me nogal kwalijk om beide geslachten hier tegenover elkaar te zetten.
Verder kun je natuurlijk je gespetter wel gaan verdedigen, maar accepteer dan oook dat veel mensen je een viezerikje vinden.
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=10593
Justinus
19-03-2015 / 02:03
Kort en krachtig: Iedere man die staat te plassen in de eigen dan wel in een anders woning, is m.i. een grote egoist. Het is een kleine moeite om zittend te plassen. Wat ook een genot voor de heer en mevrouw des huizes dat de gasten dit doen: bespaart een hoop inspanning (spetters weghalen)voor de vrouw die al meer dan een kwart eeuw o.a. hartpatient is met alle gevolgen van dien. Bespaart ook een hoop inspanning voor de man die al zo'n 30 jaar reuma en artrose heeft en met grote moeite kan gaan zitten en staan: voor anderen moet hij dat dus wel doen. Immers, de gasten halen de spetters niet weg, zij doen 'het' en dan maar weer 'tot ziens'.
Viespuk ben je in mijn ogen als je als je alleen maar aan je zelf denkt en geen rekening houdt met de gastvrouw en gastheer.

Lees ook deze columns

We zijn zo druk, dat belangwekkende gebeurtenissen in dit kikkerlandje en op het kerkelijk erf ons compleet ontgaan. En dat is jammerlijk, want in het geniep vinden er tal van mysterieuze zaken plaats...
11 reacties
26-01-2015
“Het was gewoon een item in het 10-uur journaal, de gay pride parade in Amsterdam. In eerste instantie keek ik met weerzin naar deze provocatie, deze openlijke tentoonstelling van menselijke onreinhei...
12 reacties
24-01-2015
Waarom zijn sommige predikanten in bevindelijke kring zo bang voor ‘bekeringen’? Wat ik vooral vooraf wil zeggen is dit: ik heb dit stuk geschreven vanuit grote bewogenheid en niet om anderen de maat ...
39 reacties
20-01-2015
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering