(...) Wat kan ik nu doen om inzicht te krijgen in mijn gevoelens voor hem en hoe...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

13-06-2007, 00:00

Vraag

Ik heb een jongen in mijn klas die ik leuk vind. Ik ken hem goed, wij zijn gewoon goede vrienden. Maar nu weet ik bijna zeker dat hij mij meer dan alleen maar leuk vindt. Ik weet niet wat ik moet doen en of ik echt verliefd op hem ben. Ik denk dat ik niet verliefd op hem ben, maar als ik hem dan in zijn ogen kijk, krijg ik het toch wel warm! Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet. Hij doet echt heel aardig tegen me en ik weet niet goed wat ik terug moet doen! Ik durf hem ook niet te laten merken dat ik weet dat hij mij erg leuk vindt. Wat kan ik nu doen om inzicht te krijgen in mijn gevoelens voor hem en hoe moet ik nu tegen hem zijn?


Antwoord

Gewoon laten gebeuren en je er een beetje aan te durven overgeven. Waarom zou je hem niet mogen laten merken dat je hem ook aardig vindt. Je hebt toch niet meteen verkering? Als hij aan je vraagt om samen eens ergens naar toe te gaan, moet je dat doen en kijken wat het met je doet. Als je het fijn vindt om in zijn buurt te zijn en je je op je gemak voelt, dan is dat een goed teken. Nu vind je het wel leuk en eigenlijk zou je nog niet teveel vooruit moeten denken.

Alie Hoek-van Kooten

Lees meer artikelen over:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Aan iemand van de Ger. Gem. Een vraag waar ik niet uit kom. Er wordt soms gezegd, ook in de prediking, dat er genoeg bloed is tot verzoening van de zonden. Al zouden er duizend werelden zijn dan was e...
Geen reacties
13-06-2016
Zou een predikant uit de Gereformeerde Gemeente kunnen aangeven of de commentaren reeks 'Reformed Expository Commentary' verantwoord-gereformeerd is?
Geen reacties
13-06-2018
Ik ben een jonge vrouw en ben bezig met een promotieonderzoek. Mijn collega’s zijn allemaal redelijk carriere-gericht; ik een stuk minder. Na mijn studie heb ik God gebeden om een baan, en toen ik dez...
Geen reacties
13-06-2008
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering