Ik ben verliefd op een geweldig leuke jongen. We zien elkaar weinig. Ik weet nie...

Alie Hoek - van kooten / Geen reacties

13-06-2007, 00:00

Vraag

Ik ben verliefd op een geweldig leuke jongen. We zien elkaar weinig. Ik weet niet of hij op mij verliefd is. Maar ik kan hem niet van mij afzetten, denk elke dag: hopelijk stuurt hij een smsje of mailtje. Dan is de teleurstelling steeds weer groot als dat niet gebeurt. Ik wil graag samen verder. Maar als dit niet mogelijk is, hoe kan ik dit van mezelf afzetten?


Antwoord

Als je iemand leuk vindt, kun je ook zelf beginnen een mailtje te sturen. Meestal zijn meisjes wel goed in het vinden van een of ander smoesje om zo contact te krijgen met een jongen. Dan kun je aan het antwoord wel zien of hij het leuk vindt en zo bouw je dat dan langzaam maar zeker het contact op of... niet. Maar dan komt er tenminste aan die onzekerheid een einde.

Alie Hoek-van Kooten

Tags in dit artikel:

verliefdheid
Dit artikel is beantwoord door

Alie Hoek - van kooten

  • Geboortedatum:
    27-08-1949
  • Kerkelijke gezindte:
    PKN (Hervormd)
  • Woon/standplaats:
    Veenendaal
  • Status:
    Actief
936 artikelen
Alie Hoek - van kooten

Bijzonderheden:

Auteur van o.a.

Bekijk ook:

 

 

 

 


Dit panellid heeft meerdere artikelen geschreven
Geen reacties

Terug in de tijd

Een vraag aan dominee Simons naar aanleiding van zijn antwoord over het rusten op de belofte. In uw antwoord lees ik dat de belofte in Johannes 3:16 staat: "Hierin klinkt Gods belofte, dat Hij Zijn en...
Geen reacties
13-06-2011
De laatste tijd kom ik steeds vaker mensen tegen die zich aangetrokken voelen tot de gnostiek. Kunt u mij hier iets meer over vertellen en over hoe ik dit moet zien in bijbels licht?
Geen reacties
13-06-2006
Wij zouden graag een tweede kindje willen. Bij ons eerste kindje was ik meteen zwanger, waardoor ik verwachtte dat het nu ook snel zou gaan. Het laat echter wat langer op zich wachten. Ik ben er veel ...
4 reacties
13-06-2023
website-ontwikkeling door webdevelopment by Accendis
design website door design website by Mooimerk
hosting website door hosting website by STH Automatisering